Kredi kartları için bir devir sona eriyor. 81 ildeki tüm bankalara yeni talimat verildi Kredi kartları için bir devir sona eriyor. 81 ildeki tüm bankalara yeni talimat verildi

 İstanbul serbest piyasada dolar ve euro fiyatları güne yükselişle başladı. Dolar 26.1520 liradan alınırken, euro ise 29.1160 liradan işlem görmeye başladı.

Serbest piyasada doların alış fiyatı 26.1500 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı ise 26.1520 lira olarak görülüyor. Euro ise 29.1140 lira alış, 29.1160 lira satış fiyatıyla işlem görüyor. Önceki günlerdeki kapanış fiyatlarına göre, doların değerinde hafif bir artış ve euroda ise biraz daha belirgin bir yükseliş gözlemleniyor.

Dün, doların satış fiyatı 26.1500 lira ve euro'nun satış fiyatı 29.0260 lira seviyelerindeydi. Bu durumda, doların günlük bazda hafif bir artış gösterdiği ve euro'nun ise daha belirgin bir yükseliş yaşadığı söylenebilir.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi