Güncel

Dünya Lübnan'daki telsiz patlamalarını konuşurken ASELSAN'dan dikkat çeken paylaşım

Lübnan’da gerçekleşen telsiz ve çağrı cihazı patlamaları, haberleşme güvenliğinin ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Bu gelişmelerin ardından Türkiye'den ASELSAN, geliştirdiği yerli ve milli el telsizi "ARTCOM 5433 V/UHF-P" ile ilgili dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Abone Ol

Lübnan’da gerçekleşen telsiz ve çağrı cihazı patlamaları, haberleşme güvenliğinin ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gündeme getirdi. Bu gelişmelerin ardından Türkiye'den ASELSAN, geliştirdiği yerli ve milli el telsizi "ARTCOM 5433 V/UHF-P" ile ilgili dikkat çekici bir paylaşım yaptı. ASELSAN, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımda, güvenli haberleşme sağlayan yenilikçi çözümler sunduğunu vurguladı.

ASELSAN’ın paylaştığı görsellerde, özellikle "baz istasyonu kullanmadan akıllı telefonların yeteneklerini sağlayabildiği" belirtilen ARTCOM telsizi, kritik altyapılarda güvenli iletişim sağlama yeteneğiyle ön plana çıkarıldı. Lübnan'daki olaylar, iletişim kanallarındaki güvenlik açıklarını ortaya koyarken, ASELSAN'ın bu hamlesi, Türkiye'nin haberleşme güvenliğine verdiği önemin altını çizdi.