Dünyaca ünlü Rus YouTuber Tatanya Ozolina, Türkiye turu sırasında Muğla'nın Milas-Söke yolunda motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

TATYANA OZOLINA ÖLDÜ MÜ?

En popüler Rus motosiklet vlog kanallarından birine sahip olan Tatanya Ozolina, motosikletiyle dünya çapında seyahat ederek video paylaşıyordu. Türkiye'deki turu sırasında Muğla Milas-Söke yolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

TATYANA OZOLINA NEDEN ÖLDÜ?

Tatanya Ozolina'nın ölümüyle ilgili iki ana görüş bulunmakta. Çarpıştığı diğer motosikletli Onur Obut ile yaşanan bir kaza ve ardından bir tırın çarpması gibi nedenler öne sürülüyor. Ancak olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

MOTOTANYA KİMDİR?

Dünya'nın Konuştuğu Olay! Olimpiyat Öncesi Toplu Tecavüz Skandalı Dünya'nın Konuştuğu Olay! Olimpiyat Öncesi Toplu Tecavüz Skandalı

Tatanya Ozolina, videolarını 'Mototanya' adıyla yayımlıyordu. YouTube'da 2 milyon, Instagram'da ise 980 binden fazla takipçisi bulunmaktaydı. Sosyal medyada paylaştığı motor videolarıyla tanınan Onur Obut'un sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.