Dyson Airstrait, saçları plakalar ile sıkıştırıp ısıtarak değil, hava üfleyerek düzleştiren benzersiz bir tasarıma sahip. Islak saçlarda bile kullanılabilme özelliğiyle, saç düzleştirme sürecinde zaman tasarrufu sağlayan bu cihaz, saçları kuruturken aynı anda düzleştirebiliyor. Dyson'ın bu yenilikçi ürünü, kullanıcılarına pratiklik ve hızlı bir saç şekillendirme deneyimi sunuyor.

James Dyson'dan Açıklamalar

Dyson Kurucusu ve Baş Mühendisi James Dyson, yıllar süren araştırma ve geliştirmeler sonucu elde edilen bu teknolojinin, kullanıcılara saç sağlığını koruyarak düzleştirme imkanı sunduğunu belirtti. Dyson'ın hava akımı kontrolü üzerine uzmanlığı sayesinde geliştirilen Airstrait, sıcak plakalara ve saçta ısı hasarına neden olmadan ıslaktan kuruya düzleştirme işlemi yapabiliyor.

Bakan Şimşek: Yeni Vergi Paketi Dar Gelirli Vatandaşı Kapsamıyor Bakan Şimşek: Yeni Vergi Paketi Dar Gelirli Vatandaşı Kapsamıyor

Teknolojik Özellikler ve Fiyat

Airstrait'in tasarımında, makinenin kollarından çıkan 1,5 mm'lik açıklıklardan yansıtılan hızlandırılmış hava akımları, saçı kuruturken düzleştiren aşağı yönlü bir akım oluşturuyor. Akıllı ısı kontrolü özelliğiyle birlikte, ıslak, kuru ve soğuk hava modları sunan bu cihaz, saçlardaki uçuşma ve elektriklenmeyi minimuma indirgiyor. Dyson Airstrait saç düzleştiricinin Türkiye'deki satış fiyatı 15 bin 999 TL olarak belirlendi.