Eğitimbirsen Şube Başkan'ının Bitmeyen Fetö Aşkı

Eğitimbirsen ve Memursen'in Kırıkkale şube Başkan'ı Oktay SÜMER'in bitmeyen Fetö aşkı ...

Abone Ol
Kamudanhaber.com - Özel Haber

Eğitimbirsen ve Memursen'in Kırıkkale şube Başkan'ı Oktay SÜMER , 15 Temmuz Fetö darbe girişiminden sonra çocuklarını Fetö'nün okullarından almak zorunda kaldı . 

Kırıkkale ilinde Fetö Terör örgütüne ait Özel Kızılırmak- Sakarya Kolejinin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığınca kapatılmasının ardından,  EBS ve Memursen'in Kırıkkale şube başkanı olan Oktay SÜMER çocuklarını Fetö'nün okullarından almak zorunda kaldı . 

Zaten yıllarca Maltepe dershanelerinde öğretmenlik ve abilik yapan Oktay SÜMER'in eşi Neslihan SÜMER'de paralelin ablası olduğu gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından Fetö soruşturması kapsamında açığa alındı . 

Akrabalarından Kırıkkale esnafı Süleyman SÜMER'de Fetö soruşturmaları kapsamında içeri alındı . 

17-25 Aralık Fetöcü terör örgütünün darbe kalkışmasından sonra Sayın Cumhurbaşkanının defalarca çocuklarınızı bu Haşhaşilerin okullarından alın sözlerine kulak asmayan Eğitimbirsen şube Başkan'ı Oktay SÜMER çocuklarını bu okullarda okutmaya devam etti . Hem kendisi hemde abla olduğu için devlet memurluğundan açığa alınan eşi Fetö Terör örgütüyle ilişkisini kesmedi . 15 Temmuz'da Fetöcü teröristlerin kanlı darbe kalkışmasının başarısızlıkla sonuçlanması ve okullarının kapatılmasının ardından , çocukları bu okullardan almak zorunda kalan SÜMER , eline bayrağı alarak demokrasi meydanlarında selfie çekme yarışına girdi . 

Darbe sürecinin başarısız olmasının akabinde meydanlara inen Oktay SÜMER ve Fetöcü Ekibi , gazeteye verdiği ilanlar ve bastırdığı afişlerle bir günde bir numaralı Fetö düşmanı oldu çıktı . 

Kamudanhaber sitesi olarak ; Memursen'e paralel sızma haberini yazdığımız gün haberin altı boş değildi . Memursen'de Fetö ile ilişkisini kesmeyen Günay Kaya sitemizi gündemde kalma ve iktidara yaranma olarak suçlamıştı . Ancak gelinen noktada Kamudanhaber sitesinin haklılığı bir kez daha ortaya çıktı.

Kamu Kurumlarında Fetö terör örgütü yapılanmasının neden bitmediğini merak edenlerin bu haberi okuması yeterlidir . 

Fetö aşkı 15 Temmuz darbe sürecine kadar bitmeyen Eğitimbirsen ve Memursen Kırıkkale şube Başkan'ı yıllardır referansları ile Kırıkkale ilinde okul müdürü, ilçe müdürü , müdür yardımcılarını belirlemektedir . Fetö terör örgütüyle ilişkisini kesmeyen bu şube başkanının referansı ile yapılan atamalardan NE hayır çıkar . 

Eğitimbirsen ve Memursen şube Başkan'ı , deyim yerindeyse yıllarca yemi Ak Parti ve Eğitimbirsen'den yemiş , yumurtayı Fetöcülere bırakmış . 

Memursen ve Eğitimbirsen Genel Başkan'ı Ali YALÇIN , sendikasının içerisindeki Fetöcüleri temizlemelidir . 

Sayın Cumhurbaşkanının dediği gibi , bu konuda acırsa , acınacak hale düşer . 

Kendisi kelle koltukta ilk gece meydanlara inerek , gidip TRT teslim alarak darbeye karşı onurlu ve dik bir duruş göstermiştir . 

Memursen ve Eğitimbirsen içerisinde 17-25 Aralık tarihlerinden sonra , Sayın Cumhurbaşkanının talimatlarına rağmen kim gidip Fetö'nün kucağına oturduysa ; Rahmetli Akif İnan'ın soylu mücadelem diye miras bıraktığı Eğitimbirsen ve Memursen'in içinden temizlenmelidir . 

Milli Eğitim Bakanlığı , çocukları Fetö'nün okuluna gittiği gerekçesiyle binlerce öğretmeni ve memuru açığa aldı . 

Bakalım , Milli Eğitim Bakanlığında adalet terazisi sendika başkanları için işleyecek mi ?

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Eğitimbirsen üyelerinin ücretleri ile gazetelere ilan veren afişler bastıran ve her gece meydanlarda selfie paylaşan Oktay SÜMER'in resimleri