Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden sonra yaptığı 'değişim' çağrılarıyla, Genel Başkanlık koltuğuna talip olarak yorumlanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, harekete geçmeye hazırlanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlık görevine devam edeceğine yönelik verdiği sinyaller üzerine İBB Başkanının eylem planını devreye almaya hazırlandığı iddiası Ankara kulislerini hareketlendirdi.

9 İlde Yapılan Operasyonla Kamuyu Zarara Uğratan Çete Çökertildi 9 İlde Yapılan Operasyonla Kamuyu Zarara Uğratan Çete Çökertildi

Değişim talebini farklı bir boyuta taşımaya hazırlandığı öğrenilen İmamoğlu'nun harekat planını, önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. HaberTürk'ün haberine göre; Ekrem İmamoğlu kamuoyunun önüne 'Değişime Davet' adlı manifesto ile çıkmaya hazırlanıyor.

Sözkonusu manifestoda seçim yenilgisi ve sonuçları net bir şekilde ortaya konacak, değişimin nedenleri tek tek sıralanarak anlatılacak. 

Ayrıca bir de internet sitesi kurulacağı konuşuluyor. Kurulması planlanan internet sitesinde partililer, vatandaşlar, akademisyenler, uzmanlar, kanaat önderleri değişim ile ilgili görüş ve önerilerini açık bir şekilde paylaşabilecek.