Güncel

Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile anlaştı: Adaylıktan vazgeçti! Artık hedefinde sadece orası var...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi kariyeri ile ilgili flaş iddialar gündemi sarsıyor. İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığı adaylığından vazgeçtiği ve gelecek yerel seçimlerde İBB Başkan adayı olacağı ve bu konuda somut adımlar atacağı konuşuluyor.

Abone Ol

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Ekrem İmamoğlu, 'değişim' çağrısında bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle İstanbul'da yaşanan mahalle delegasyon seçim sonuçları İmamoğlu'nun yeni bir yol haritası belirleyeceğine işaret ediyor.

Siyasal İletişimci Ferhat Murat'tan Çarpıcı İddialar: "BUNU İLK KEZ AÇIKLIYORUM"

Tv100'deki canlı yayında konuşan siyasal iletişimci Ferhat Murat, İmamoğlu'nun İBB Başkan adaylığına yöneleceği konusunda bir bilgiye sahip olduğunu ve bu bilgiyi ilk kez açıkladığını belirtti. İstanbul'da CHP'nin delege seçimlerinde İmamoğlu'na yakın isimlerin sadece 70 mahallede kazandığını da ekledi.

"EKREM İMAMOĞLU..." İBB Başkan Adaylığı Yolunda

Ekrem İmamoğlu'nun son siyasi gelişmeler ışığında rotasını İBB Başkan adaylığına kırmış olması, onun için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. 10 Ağustos’ta bir manifesto açıklayacağı ve bu manifestoda tepe yönetimini eleştirmeyeceği de gelen bilgiler arasında.

"BİR ANLAŞMA OLMUŞ GİBİ" İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu Arasında Uyum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerin sonuna kadar partinin başında kalması konusunda İmamoğlu cephesinde bir pürüz olmadığı, hatta bir anlaşma olmuş gibi durduğu ifade ediliyor. İmamoğlu'nun İstanbul'u kazanmak için halkla ilişkiler faaliyetlerini artıracağı da söylentiler arasında.