İstanbul'un Esenyurt ilçesinde gerçekleşen tekel bayisi baskınında yaşanan silahlı saldırıda iki kişinin hayatını kaybetmesi ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Cinayet zanlılarından Tarık Özerbay'ın ifadesi ortaya çıktı.

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki tekel bayisine yapılan saldırıda, Murat Özerbay, Tarık Özerbay, Azat Özer ve Samet Özer isimli şüpheliler, dükkanda bulunan 3 gence silahlı saldırıda bulundu. Bu saldırı sonucunda Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, Yusuf Erzen ise ağır yaralandı.

Olayın hemen ardından kaçan Murat Özerbay ve Samet Özerbay polis ekipleri tarafından yakalandı. Soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştiren Tarık Özerbay ve oğlu Azat Özerbay da daha sonra yakalandılar.

Katil zanlısı Tarık Özerbay'ın ilk ifadesine göre, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü" şeklinde bir açıklama yaptığı ortaya çıktı.