Bursa'da bir kiracı, ev sahibinin işkencesine maruz kaldığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Ozan Uyar, kiracısı Mehmet Ö.'yü "helalleşmek" bahanesiyle evine çağırarak, iki arkadaşıyla birlikte ona işkence yaptı. Uyar, Mehmet'in babasına da saldırarak dövdürttü. Daha sonra eşinin getirdiği kadın iç çamaşırlarını Mehmet'e giydirip, müzik eşliğinde zorla dans ettirerek bu anları sosyal medyada paylaştı.

Mehmet Ö., Ozan Uyar'ın kiracısı olarak kaldığı evde, sık sık gelen misafirlerden rahatsız olduğu için evden ayrılmak istedi. Parasını almak isteyen Mehmet, ev sahibinin kendisine cep telefonunu satması için verdiğini belirtti. Ancak Ozan Uyar, onu çağırarak şiddet uyguladı.

Olay sırasında Uyar'ın babası Osman da eve gelerek işkenceye katıldı. Uyar'ın eşi Mine ise, sosyal medyaya düşen görüntülerde Mehmet'e kadın iç çamaşırları giydirip dans ettirdiği öne sürüldü.

İstanbul'un Eylül Enflasyonu Belli Oldu İstanbul'un Eylül Enflasyonu Belli Oldu

Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Ozan Uyar 6 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Babası Osman ve eşi Mine Uyar da 5 yıl hapis cezası aldı. V.K. ve S.S. ise beraat etti. Mahkemede yaşadıklarını anlatan Mehmet Ö., "Beni acımasızca dövdüler, zorla dans ettirdiler ve sosyal medyada paylaştılar" dedi. Sanıklar ise suçlamaları reddetti.