Eskişehir'de, Vadişehir Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde boğazı kesilmiş halde bulunan hemşire Tuğba Koç'un ölüm haberi, büyük üzüntü yarattı. Geçtiğimiz yıl 3 Eylül'de dünya evine giren ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde görev yapan Koç, evlilik yıl dönümünde aracında ölü bulundu.

Askeri Araç Devrildi! Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi Askeri Araç Devrildi! Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Olay, 5628 Sokak'ta park halinde bulunan 26 AIC 139 plakalı otomobilde gerçekleşti. Aracın içinde hareketsiz yatan bir kadını fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, aracın arka koltuğunda boğazı kesilmiş halde yatan Tuğba Koç'un hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cesedinin üzerinde bir ekmek bıçağı bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olayın bir cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Tuğba Koç'un eşi A.K.'nin gözaltına alındığı bildirildi.

Olay, hemşirenin meslektaşları ve yakınları arasında derin bir şok ve üzüntüye neden olurken, cinayetin sebebi ve detaylarıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.