Güncel

Fatih Altaylı'dan Çarpıcı İddia! Serhat Akın'a Yönelik Saldırının Nedenini Açıkladı

Fatih Altaylı, Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının, Fenerbahçe yönetiminin baskıları nedeniyle işten çıkarılması durumunda yaşanmayabileceğini belirtti

Abone Ol

Fatih Altaylı, Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Altaylı, spor dünyasında Serhat Akın'ın çalıştığı kanala yönelik, onun işten çıkarılması için baskı yapıldığını ifade etti. Bu baskılar sonucu Akın'ın görevine devam etmesi halinde kanalın Fenerbahçe muhabirinin tesislere giremeyeceği yönünde söylentiler olduğunu belirtti. Eğer Serhat Akın kovulsaydı, bu saldırının yaşanmamış olabileceğini dile getirdi.

Eski milli futbolcu ve yorumcu Akın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı. Altaylı, Fenerbahçe'ye olan tutkusuyla bilinen ancak kulübün mevcut yönetimini eleştiren Akın'ın son dönemde yönetimin hedefi haline geldiğini vurguladı. Akın'ın program çıkışında vurulmasının ardından yaşananların, Türk sporunun geldiği noktayı ortaya koyduğunu ifade etti.

Fatih Altaylı, Serhat Akın'ın yaşadığı saldırının çok konuşulmayacağını ve üzerinin kapatılacağını, bu olayın Sinan Ateş cinayeti gibi ele alınacağını da belirtti. Türk spor camiasındaki baskıların ve manipülasyonların, reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili olduğunu aktardı.