Güncel

Fenerbahçe'de İsmail Kartal Krizi Patlak Verdi! Yerine Düşünülen İsim Belli Oldu

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı öncesi, İsmail Kartal'ın geleceği belirsizliğini korurken, Yerine düşünülen isimler belli olmaya başladı

Abone Ol

Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı öncesi, kulüpte İsmail Kartal ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in 36. Haftası bugün başlıyor ve şampiyonluk yarışı giderek kızışıyor.

Galatasaray'ın 6 puanlık farkla liderliği ele geçirmesiyle, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk umutları zora girdi. Eğer Fenerbahçe Kayserispor karşısında puan kaybeder ve Galatasaray, Karagümrük karşısında galip gelirse, sarı-kırmızılılar 24. kez şampiyonluk sevincini yaşayacaklar.

Ancak, Fenerbahçe'de son dönemde sular durulmuyor. Başta oyuncu tercihleri olmak üzere birçok konuda eleştirilen İsmail Kartal'ın ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor. Kulübün başkanı Ali Koç'un tekrar aday olmasıyla birlikte, Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirildiği ve Kartal'ın Kayserispor maçının sonucuna göre istifa edebileceği iddia ediliyor.

Taraftarlar da bu süreçte etkin rol oynuyor. Sosyal medyada İsmail Kartal'a istifa çağrıları yapılıyor ve yönetimin de Kartal'a yeterince destek vermediği iddia ediliyor. Kartal'ın yerine düşünülen isim ise Jose Mourinho. Mourinho, son olarak Roma'dan ayrılmış ve futbol kariyerine yeni bir sayfa açmak istediğini belirtmişti.

Herhangi bir takımla anlaşmadığını belirten Mourinho, güzel antrenman tesislerine sahip herhangi bir takımda görev yapabileceğini dile getirmişti. Bu durum, Fenerbahçe'nin geleceğine dair heyecan uyandırıcı gelişmeleri beraberinde getiriyor.