Kamudanhaber.com - Özel Haber

Fetö Terör örgütüne ait tüm eğitim kurumlarına , 15 Temmuz Fetö terör örgütünün kanlı darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığı KHK ile el koydu . Tüm okul ve kurumlar, Milli Eğitim Bakanlığına geçti . 

28 Şubat darbe sürecinin , Atatürkçü maske altında mimarlarından olan Fetö Terör örgütü ile ilgili geçtiğimiz günlerde Nurettin Veren'in CNN ekranlarında yapmış olduğu açıklamalarda , Fetö'nün darbenin mimarı olduğu görüldü . 

Terörist başı Fetö'nün Zaman Gazetesini yere atarak , iktidarı düşüremeyen bu gazete neye yarar sözlerini Nurettin Veren itiraf etti . 

28 Şubat darbe süreciyle İmam Hatipleri kapatan askere , şakirtlerini gönderip bağlılıklarını bildiren Fetö amacını ulaştı . 

Anadolu halkının , İmam Hatiplerin kapatılmasına olan tepkisi ve insanların çocuklarına dini eğitim aldırma ihtiyacını bu boşluktan yararlanan Fetö ; Alnı secdeli , altın nesiller yetiştireceğiz sloganı ile kurduğu okullar ve dershanelerle boşluğu doldurdu . 

28 Şubat darbesi ile Rahmetli Erbakan Hocayı iktidardan indirdi , Askerle anlaştı , akabinde Amerika ve CİA işbirliği yaprak hızlı bir şekilde USA asker yetiştirmeye başladı . 

28 Şubat sürecinde İmam Hatipleri kapattıran darbe sürecinin mimarı olan Terörist başının okullarına 15 Temmuzdan sonra gerçek halk darbesi yapılmıştır . 

Bu okullar kadirşinas Anadolu insanının emekleri ve katkılarıyla yapılmıştır . Arsalarının büyük çoğunluğu zaten devletin malıydı . 

Milli Eğitim Bakanlığı 28 Şubatın rövanşını ve rahmetli Erbakan'a yapılan zulümlerin rövanşını bugün almalıdır . 

Bu kutsal görevi Millet adına yapmalıdır .

Fetö'nün okulları 28 Şubatta kapatılan İmam Hatiplere dönüştürülmelidir . 

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Kahraman'larımızın isimleride bu okullara verilmelidir . 

Milli Eğitim Bakanlığı , Millet adına bu sese kulak vermelidir .