genel

12 burç tamamen etkilenecek! Astrolog Aygül Aydın'dan aşk, sağlık, para ve kariyer yorumu..

Yeni haftada gökyüzünde iki durumla karşı karşıya kalacağız. Astrolog Aygül Aydın, iç dünyanızı keşfetmeye davet ediyor. Daha cesur kararlar alma zamanının geldiğini ifade eden Aydın'dan 22-28 Nisan 2024 haftasında 12 burç için aşk, sağlık, para ve kariyer yorumu…

Abone Ol

Sevgili Koçlar veya yükselen burcu Koç olanlar Bir tutulma bıraktınız arkanızda 8 Nisan'da bir güneş tutulması haftalar günler hızlıca geçti ve tabii ki geldik şimdi hayatınızla ilgili en önemli kararlar vereceğiniz zamana. Akrep burcundaki Dolunay hayatınızla ilgili çok önemli kararlar verme noktasına götürecek. Bu hafta çok kazanacağınız gelirleriniz çok arttıracağınız ve aynı zamanda da ekonomik açıdan güçleneceğini bir haftaya giriyorsunuz.

Sevgili Boğalar veya yükselen burcu Boğa olanlar İlişkilerle ilgili bir türlü sonlanmayan bir türlü biteme ya da bir türlü başlayamayan her şeyi bu Dolunay sonrası müthiş bir şekilde başlatıyorsun. Yeni bir başlangıç içerisinde olacaksınız. Çarşamba günü yapacağınız görüşmeler çok önemli olacak. Uranüs ve Jüpiter'in de boğa burcunda hala hareket ediyor olması Tabii ki kavuşum içinde olması gerçekten büyük sürprizlerin sizler için beklediğini söyleyeyim.

Sevgili İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar Bu hafta Artık yavaş yavaş yönetici gezegeniniz Merkür'ün sonuna geliyoruz artık gerileme biraz daha 25 Nisan'da son bulacak. Bu dolunayla birlikte iş ortamınız hayatınız her şeyin netleştiği göreceksiniz. Uzun zamandır iş yerinizde mutlu olmadığınız konular vardı belki bunları sonlandıracak bunlarla ilgili geri bildirimler, geri dönüşler alacaksınız. Şanslı olduğunuz bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

Sevgili Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar Parasal koşullarınız ekonomik koşullarını biraz dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz daha enerjik hissedeceksiniz .

Sevgili Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar Satürn ve Mars'ın hala yakın temasta olması hukuksal konularda ya da yaptığınız işlerle alakalı bazı engellerin artık kalktığını gösteriyor. Beklediğiniz bir şeyin karşılığını alabilirsiniz. Jüpiter ve uranüs'ün kavuşumu Bu bağlamda kariyerinizde olan bu kavuşum sizi değiştiren sizi dönüştür yeni başlangıçlara çeken bir durum da söz konusu olabilir. Aslında çok marjinal şeyler yaşamaya açık olacaksınız. Şaşırtıcı konulara hazırlıklı olmanızda fayda var. sosyal medyada bir şeyler yapmak istiyorsanız da çok doğru zamanlar diyebiliriz.

Sevgili Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar Merkür'ün e düz hareket ine yavaş yavaş geçeceği bu hafta 25'inde sonra tabii gölgeli günler devam edecek ama bu kadar sert olmayacak artık bir şeylere daha kolay başlayabilirsiniz. Geleceğe dair "Acaba kazançlarım böyle gidecek mi, Ya da ben buna ihtiyaç duyar mıyım, muhtaç olur muyum" gibi kaygı ve korkuların tetiklendiğinde hazırlıklı olun.

Sevgili Teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar Haftaya ay terazide başlıyoruz. Akrep dolunayı olacak bu hafta özellikle hem finansal konular hem ortaklıklarını hem başa baş giden işlerinizle ilgili çok stresli ama çok da çözüme odaklı şanslı bir haftadasın. Partnerinizle bir yol ayrımına gitmek istiyorsanız yol ayrımına gidebilirsiniz. Sizi yoran baskılayan engelleyen şeyler olabilir bunları değiştireceksiniz. İlahi adaleti göreceğiniz bir hafta olduğunu söyleyebiliriz.

Sevgili Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar Bu hafta 24 Nisan'da bir akrep burcunda Dolunay yaşanacak. Dolunayla birlikte hayatınızda dolu dolu artık taştığını göreceksiniz. Her şey ortaya dökülüyor. Yani eğer şu an bir ilişkiniz yoksa herhangi bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Sevgili Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar Sürprizli gelişmelere hazır olalım çünkü Akrep dolunayı geliyor. Genelde yayların hiçbir şeyden haberi yoktur. yani öyle arkadan iş çevirmeyi falan da çok bilmez biri çeviriyorsa da çok anlamaz. Ama bir şeyler önlerine takır takır gelir dökülür. iş ve kariyer alan da şaşırtıcı kendinin de beklemediği kendine de sürpriz olacak gelişmelere biraz hazır olması gereken bir haftaya girdiğini söyleyebiliriz.

Sevgili Oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar Bu hafta içerisinde özellikle taşınma yer değişimi gibi konular gündeminizde olacak. Geçmişle alakalı da bir şeyler öğrenebilirsiniz bir şeyler duyabilirsiniz. Yeni iş teklifleri gelecek bu teklifleri 25 Nisan'dan sonra mutlaka değerlendirin.

Sevgili Kovalar veya yükselen burcu K ova olanlar Jüpiter Uranüs sizi rahat bırakmayacak. Çevrenizdeki kişilere borç verme borç alma gibi konulara bu hafta girmemeniz de fayda var.

Sevgili balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar Akrep dolunaylı bir haftaya giriş yapıyoruz. Satürn Mars hala birlikte ilerliyor. Aralarında biraz daha mesafe olmaya başlayınca işler daha yolunda gidecek. Kariyer hayatınızdaki değişimler Aslında Mayıs ayından sonra Jüpiter ikizlere geçtikten sonra olacak. Aşk hayatınızda şüpheli olduğunuz kandırıldığını gördüğünüz konularla da karşılaşabilirsiniz.