genel

2 burç hayal kırıklığına uğrayacak! Astrolog Dinçer Güner’den 12 burç için burç yorumları..

Ünlü astrolog Dinçer Güner haftalık burç yorumlarını paylaştı. Güner, iki burcun hayal kırıklığında uğrayacağını belirterek, 12 burç için uyarılarda bulundu. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Abone Ol

Yeni haftada Mars/Jüpiter hareketliliğinin Satürn’de sert etkiler yaratacak. Gökyüzündeki olayların burçların üzerindeki etkisi ne olacak? Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından haftalık burç yorumlarını paylaştı. 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Bu hafta sınavınız iletişim! Kimlerle nasıl iletişim kurduğunuza, kullandığınız iletişim gereçlerine dikkat edin. Hem diliniz hem zihniniz oldukça sabırsız ve provakatif olabilir. Komşular, yakın çevre, kardeşler, kuzenlerle ortak bir paydada buluşmak kolay olmayabilir. Arkanızdan dönen birtakım oyunlar, çirkin dedikodular kulağınıza gelebilir. Uyku düzeniniz pek keyifli olmayabilir bu hafta. Ruhunuzu rahatlatacak bir şeyler yapmanızda fayda var. Etliye sütlüye çok karışmadan, belki birazda yalnızlıktan keyif almaya çalışarak geçirin bu haftayı.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Finansal açıdan risk almak için uygun bir hafta değil. Maddi anlamda sizi pek de mutlu etmeyecek gelişmeler olabilir. Sürpriz kayıplar ya da beklenmedik ani harcamalar söz konusu olabilir. Bu hafta dostluklar ve arkadaşlıklar ciddi bir sınavdan geçebilir. Sosyal ilişkiler açısından hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınız bazı konularda size direnç gösterebilir, engeller çıkarabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Sabrınızın adeta testten geçeceği bir hafta sizleri bekliyor. Hayatınızı riske atacak sporlardan, davranışlardan uzak durun. Ani kazalara açık bir haftadasınız. Risk almak, dürtüsel davranmak için hiç de uygun bir hafta değil. Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda bazı hayal kırıklıkları, engeller, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer ile ilgili konular pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir, koşulları istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz. Eğer ki öfkenize hakim olmazsanız iş konusunda büyük bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Hafta boyunca sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. Her şekilde bağışıklığınızı güçlü tutun ne olur ne olmaz! Bazı kötülüklerle, arkanızdan dönen kötü oyunlar veya dedikodular huzurunuzu kaçırabilir. Hayatı bu hafta sizin kontrol etmek istediğiniz şekilde belli ki gitmeyecek, olmayan koşulları oldurmak için lütfen zorlamayın. Yurt dışı, yabancılar, eğitim, yayıncılık, resmi birtakım işlerde pürüzler, engeller, sorunlar meydana gelebilir. Hafta boyunca yazışmalarınıza, iletişim dilinize çok dikkat edin.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar bu hafta sinirlerinizi bozabilir, bazı yakın çevrenizdeki kimselere karşı tahammülünüz olmayabilir. Yaşadığınız toplumla uyumlanmak kolay olmayabilir. Banka işleri, vergi, krediler, miras, nafaka gibi işlerde veya beklediğiniz birtakım ödemelerde gecikmeler, engeller, sorunlar meydana gelebilir. Maddi anlamda risk almak veya birilerine borç vermek için uygun olmayabilir. Krediniz onaylanmayabilir, aradığınız finansal kaynak arayışınız olumlu sonuç vermeyebilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda belki değişikliğe gitmek, risk almak, rutini kırmak istiyor olabilirsiniz. Ama o hafta bu hafta değil! İş konusunda ciddi anlamda sabrınız sınanabilir, yöneticilerle ilişkileri yönetmek pek kolay olmayabilir. İkili ilişkiler, partner ilişkileri veya ortaklık ilişkilerinde de beklentileriniz yeteri kadar karşılanmayabilir. Bu konularda bazı engeller, aşmanız gereken zorluklar söz konusu olabilir. Bu hafta hem iş hem de ilişkiler konusunda pek bir şansızsınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Hafta boyunca yurt dışı, eğitim, resmi işler, varsa sınavlar, pasaport işleri, hukuksal konular ve medya işlerinde özellikle oldukça sabırsız ve her şeyin hemen olmasını ister tavrınız işleri çok daha zor bir hale getirebilir. Bu konularda risk almadan, temkinli bir şekilde hareket etmekte ve kimseyle papaz olmamakta fayda var. Bunun yanı sıra sağlığınıza daha fazla özen gösterin. Bedeninizin verdiği sinyalleri dikkate alın. İş arkadaşlarınızdan da beklentilerinizi düşürün, hayal kırıklığı yaşamayın.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler, krediler, vergiler, miras, sponsorluklar gibi konularda beklenmedik sevimsiz sürprizler söz konusu olabilir. Bu konularda kayıplar, gerginlikler meydana gelebilir. Diğer yandan özel hayatınızda da yapmak istedikleriniz engellenebilir, planlar son dakika sekteye uğrayabilir, sizin beğendiğiniz sizi beğenmeyebilir. Bir de bu hafta finansal konularda dürtüsel hareket etme zamanı değil. Ayağınızı sağlam atın, temkinli olun.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. İlişkiler ve ortaklıklarda sabrınız ve tahammülünüz epey az olabilir. Ani ve dürtüsel çıkışlar, ilişkilerde gereksiz riskler tehlikeye doğru gitmenize neden olabilir. Bir kaşık suda fırtına çıkarmayın. Bazı anlaşmalar, sözleşmelerde bozulabilir. Diğer yandan ailevi konularda sorumluluklar artarken bazı beklentileriniz karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek için uygun olmayabilir. Aile içinde bir takım sağlık sorunları meydana gelebilir. Özellikle tansiyon ile ilgili.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle ilişkileri çok dikkatli yönetmelisiniz. Yoksa maddi bir kayıp söz konusu olabilir. Hafta boyunca boğaz, boyun, ses telleri hassas olabilir. İş ortamınızda sabırsız ve düşünmeden hareket etmeye edebilirsiniz ama yapmayın. Günlük işleriniz de sürekli değişen planlar sizi mental açıdan yorabilir. Diğer yandan yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle olan ilişkilerde de bu hafta beklentiyi düşük tutun. Hayal kırıklıkları yaşanabilir. İletişim anlamında engeller ortaya çıkabilir. Kullandığınız iletişim gereçleri aniden bozulabilir, sorunlar ortaya çıkabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Hem finansal konularda hem de özel hayatınızda riskler almak için uygun bir hafta değil. Flörtleşirken kavga etmeyin. Bu hafta borsa gibi spekülatif alanlarda adım atarken ekstra dikkat edin. Bu hafta beklenmedik masraflar çıkabilir, maddi anlamda beklentilerinizi düşürmekte fayda var. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz ortamlardan ve kişilerden de hızla uzaklaşın.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU Bu hafta Mars/Jüpiter birlikteliğine Satürn’ün sert açısı olacak. Aile içinde bir sabır sınavı verebilirsiniz. Ev içinde ilişkileri yönetmek bu hafta hiç de kolay olmayabilir. Aile içinde sağlık sorunları, ev içi kazalar, ev ve ailevi problemler meydana gelebilir. Taşınmak büyük bir stres hatta bazı iplerin kopmasına neden olabilir. Bu hafta kendi kendinize baskı kurmayın, kendinizi gereksiz yere eleştirmeyin. Taşıyabileceğinizden daha fazla sorumluluklar altına girmeyin. Baktınız bir işin ihalesi size kalacak, kıyı kıyı uzaklaşın oradan.