genel

2018 Haziran ayında vizyona girecek filmler

Abone Ol

Ahlat Ağacı Vizyon tarihi: 1 Haziran Tür: Dram Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan Oyuncular: Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar Sinan edebiyata meraklı genç bir adamdır. Doğduğu köye dönen Sinan kitabını bastıracak parayı bulmaya çalışırken babasının geçmişinden kalan borçlar başına dert olur.

Cin-i Ayet Vizyon tarihi: 1 Haziran Tür: Korku Yönetmen: Uğur Akünlü Oyuncular: Kemal Uçar, Fulden Akyürek, Arda Esen Hayatını henüz küçük bir çocukken annesine musallat olan cinlerle savaşmaya adamış Salih intikam almak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Salih bir yandan annesinin intikamını almaya çalışırken bir yandan da o zaman kadar varlığından haberdar olmadığı kardeşi Serpil'i cinlerden korumak zorundadır.

Deniz ve Güneş Vizyon tarihi: 1 Haziran Tür: Dram, Romantik Yönetmen: Barış Denge Oyuncular: Burak Serdar Sanal, Şafak Pekdemir Babasının zoruyla Nurperi ile evlenecek olan Deniz, Otilia konseri için gittiği Burgazada da Güneş ile karşılaşır. Güneş'in işitme engelli olduğunuz düşünen Deniz işaret dili öğrenmeye karar verir. Deniz işaret dili kullandığı için Güneş de onun işitme engelli olduğunu düşünür. Bu ikili kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Deniz, babası, Nurperi ve Güneş'in gizli aşığı Doruk'a rağmen Güneş ile birlikte olmak için çabalar.

Sürükleniş Vizyon tarihi: 1 Haziran Tür: Aksiyon, macera, dram Yönetmen: Baltasar Kormakur Oyuncular: Shailene Woodley, Sam Claflin Gerçek bir hikayeden uyarlanan "Sürükleniş", hayatlarının macerası için okyanusa açılan iki aşığı anlatır. Tarihte görülmüş en büyük kasırgaya kapılan teknelerinden sağlam kurtulan Tami, çok ağır yaralanan hayatının aşkı Richard'ı kurtarmak için çanalar.

Kitap Kulübü Vizyon tarihi: 1 Haziran Tür: Komedi Yönetmen: Bill Holderman Oyuncular: Diane Keaton, Jane Fonda, Andy Garcia Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Bu dört arkadaş birlikte bir kitap kulübü kurar. Grinin Elli Tonu’nu okumalarıyla hayatları bambaşka bir hal alır. Kitaptan ilham alan kadınlar kendilerini yeniden keşfetmeye, unuttukları duyguları yeniden tatmaya başlar. Onlar artık hayatlarının ikinci baharındadır.

Borg/McEnroe Vizyon tarihi: 8 Haziran Tür: Biyografi, dram, spor Yönetmen: Janus Metz Oyuncular: Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf Film ikonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe'nun 1980 yılı Wimledon Turnuvası'ndaki karşılaşmasını anlatıyor.

Ayin Vizyon tarihi: 8 Haziran Tür: Dram, korku, gizem Yönetmen: Ari Aster Oyuncular: Toni Collette, Gabriel Bryne Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Aile üyeleri kendilerine miras kalmış bu korkunç kaderden kurtulmak için mücadele etmek zorunda kalır.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık Vizyon tarihi: 8 Haziran Tür: Aksiyon, macera, bilim kurgu Yönetmen: J.A. Bayona Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt Claire, aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmak için "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Bu görevde Claire'e yardım edebilecek tek kişi Owen Grady'dir. İkilinin kurtarma görevini gerçekleştirmek için yapmayacakları şey yoktur.

Ocean’s 8 Vizyon tarihi: 15 Haziran Tür: Aksiyon, komedi, suç Yönetmen: Gary Ross Oyuncular: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway Bir grup kadın suçlunun MET Ball galasını soyma planını anlatan film Ocean's üçlemesinden Oceans Eleven'ın kadın oyunculardan oluşan bir kadroyla tekrar çekimidir.

Yabani Vizyon tarihi: 15 Haziran Tür: Dram, fantezi, korku Yönetmen: Fritz Böhm Oyuncular: Liv Tyler, Brad Dourif 'Baba' olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak yetiştirilen Anna, polis memuru Ellen'ın koruması altında gerçek dünyaya adım attığında kökeniyle ilgili gerçeği ortaya çıkacaktır. Bir yandan içindeki vahşileğe karşı koymaya çalışan Anna bir yandan da normal hayata alışmaya çalışacaktır.