genel

2023 Skoda Kamiq almak için fırsat ayağınıza geldi; Hiçbir marka bu indirimi yapamadı

Gerek rekabetçi fiyatı gerekse donanımsal özellikleriyle pazara heyecan katmaya devam eden Skoda Kamiq fiyatında büyük sürpriz var. İşte 2023 Skoda Kamiq güncel fiyat listesi.

Abone Ol

B-SUV dünyasında rekabet oldukça yüksek. Peugeot 2008, Hyundai Kona, Kia Stonic, Volkswagen T-ROC gibi modeller bu sınıfın öne çıkan modelleri diyebiliriz.

Daha uygun fiyatlı SUV isteyenlerin tercihi ise genellikle Fiat Egea Cross oluyor. Dolayısıyla da bu rekabette bazı araçlar biraz geri planda kalıyor. İşte bu araçlardan birisi de Skoda Kamiq.

Skoda Kamiq modelinin sınıfında geride kaldığını bilen Skoda ise aracın satışlarını arttırabilmek adına fiyatlarında yeni güncellemeler yaptı.

Bu güncellemelerle beraber Skoda Kamiq’in satışlarında kısa süreli de olsa bir artış bekleniyor. Eğer siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanız lazım.

Sıfır otomobil pazarında stokta araba bulmak günümüzde çok kolay bir olay değil. Yapmanız gereken şey, en yakında bulunan Skoda yetkili satıcısı ile iletişime geçmek.

Skoda Kamiq ülkemizde dört farklı seçenekle beraber satılıyor. Bu seçeneklerden ilki yani baz donanım paketi, 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik benzinli motor ve DSG şanzımanla beraber geliyor.

Bu motor mekanik ikilisi performans anlamında uçup kaçmasa da yeterli bir performans sunuyor.

Şimdi Skoda Kamiq güncel fiyat listesine birlikte bakalım. İşte Skoda Kamiq fiyat listesi...

Elite 1.0 TSI 110 PS DSG Fiyatı: ₺1.199.900

Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Fiyatı: ₺1.299.900

Premium 1.0 TSI 110 PS DSG Fiyatı: ₺1.347.400

Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Fiyatı: ₺1.447.400