genel

2024 model Hyundai Tucson resmen tanıtıldı! İşte beklenen fiyat listesi

Yeni tasarımlı Hyundai Tucson modelinin donanım özellikleri paylaşıldı. İşte araç tutkunlarının merak ettiği o özellikler ve modelin fiyatı…

Abone Ol

SUV segmentinin göz kamaştıran modellerinden biri olan Tucson yeni tasarımıyla beraber modern çağın izlerini taşımayı başarıyor.

Hyundai Assan tarafından daha öncesine yapılan bir bilgilendirmede modelin Türkiye’de 29 Mayıs 2024 tarihinde adım atacak ve ardından satışa çıkması planlanıyordu.

Yeni yaşanan gelişmelere göre marka yetkileleri satış tarihini daha erkene alacağını duyurdu. Hyundai Assan yöneticileri bu hafta satış tarihini resmen paylaşacak.

Yeni stil, geleneksel bakış açısıyla çalışmalara başlayan tasarım ekibi bütün ihtiyaçlara yanıt verecek bir araç ortaya çıkarmış gibi duruyor.

Yeni Tucson, mevcut modelin “Parametrik Dinamikler” tasarım taşırken, daha rafine ve güçlü bir estetikle kendini gösteriyor. Gelenksel tasarımına sadık kalan ve güçlü performasını koruyan, daha günümüze uygun bir stil çıkmış olduğu değerlendirliyor.

Yeni paketle beraber Avrupalı müşterilerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilen bir otomobil tasarlanmış.

2024 Hyundai Tucson modelinde iç mekan anlamında kullanıcılarının beklentilerini bir hayli karşılayacak şekilde inşaa edilmiş. Yaşam alanı oldukça gebiş olan yatay tasarımla kapasitesi artırılan ferahlık ve rahatlığı da unutmuyor.

İleri teknoloji seöenklerinin başarılı kombinasyonu bu modelde kumanda mekanizmasıyla organize edilere sizi bambaşka dünyalara götürüyor.

Baştan yaratılan Hyundai Tucson içten yanmalı bildik motorlar, hafif hibrit, hibrit ve şarj edilebilir hibrit PHEV motor özellikleriyle satışa çıkacak.

Satışa çıktığı zaman kompakt SUV segmentinin en göz alıcı modellerinden biri olmayı başaracak ve rakiplerine fark atacak gibi duruyor.

Ayrıca bütünüyle tasarlanan Hyundai Tucson modelinin fiyatının lansmana özel çok özel bir listeyle geleceği de iddialar arasında yer alıyor.

Hyundai yöneticileri Tucson'a dair yaptıkları açıklamalarda beklentiler oldukça yüksek: “Model, yirmi yıl önce yeni ortaya çıkan bir SUV pazarına dahil oldu ve o zamandan beri küresel olarak en çok satan ürün haline geldi.

Avrupalı ​​müşteriler arasındaki değişmez popülaritesi tartışılmaz. Küresel otomotiv pazar araştırma şirketi JATO Dynamics’e göre Tucson, 2022 yılında Avrupa’da kompakt SUV segmentinde en çok satan otomobil oldu .

Rafine tasarımı, ileri teknolojisi ve kanıtlanmış başarı geçmişiyle yenilenen Hyundai Tucson, SUV segmentinde küresel lider mirasını sürdürmeye de hazırlanıyor.” şeklinde yorumlandı.