genel

3 burç Ay Tutulması'ndan etkilenecek! Astrolog Aygül Aydın'dan 12 burç için aşk, sağlık, para ve kariyer yorumu..

Güneş'in Koç'ta, Ay'ın Terazi'de karşılaşacağı 2024'ün ilk Ay Tutulması bugün meydana gelecek. Astrolog Aygül Aydın, 6 ay devam edecek bu astrolojik olayın burçlara nasıl yansıyacağını yorumladı. İşte Aygül Aydın'dan 25-31 Ocak haftasında 12 burç için aşk, sağlık, para ve kariyer yorumu..

Abone Ol

Sevgili Oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar Evet bu hafta önemli olacak sizler için ekonomik koşullarınızı dengeleyecek. Yeni kararlar alacağınız bir zaman dilimindesiniz. Yurt dışı ile alakalı kararlar verebilirsiniz. Kendinizi çok güçlü hissetmediğiniz çok iyi hissetmediğiniz durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu hafta alacağınız haber çok önemli olacak.

Sevgili Kovalar veya yükselen burcu Kova olanlar Para ve finans konusunda harcamalarınız daha artış gösterebilir. İhtiyaçlarınız daha da artabilir masraflarınız artabilir. Kariyerinize dair bu hafta karşılaşacağınız olaylar, alacağınız geri bildirimler çok değerli olacak.

Sevgili Koçlar veya yükselen burcu Koç olanlar Bu hafta ay tutulması etkisiyle birlikte birlikte haftaya başlıyorsunuz. İlişkileri yönetmek, parayı yönetmek ortaklık ilişkilerinizi yönetmek böyle sabrınızı çok zorlandığı bir dönem içerisinde de olabilirsiniz. Finansal anlamda gelir kaynaklarınızı büyütüp yükselteceğiz bir anlaşma yapabilirsiniz. Merkür koçta hareket ediyor. Bu önemli bir hareket ve tutulmayı tetikleyen bir unsuru var. 10 Nisan'la 20 Nisan arasında doğmuş olanlar varsa bu durum sizleri çok önemli konuşmalara bir şeyleri anlatmaya ilan etmeye savunmaya götürebilir.

Sevgili Boğalar veya yükselen burcu Boğa olanlar Sizler için de çok güzel bir hafta ay tutulması ile başlıyorsunuz. Bu ay tutulmasıyla birlikte sağlığınızda şaşırtıcı bazı değişimler, yorgunluklar, bağışıklığınızı düşmesi kontrol edemediğiniz olaylar söz konusu olabilir. Bir şeyler finalize olacak hayatınızda yeni bir başlangıç noktasında olacaksınız. Para ve finans konusunda ani alım satımlara bu hafta dikkat edin.

Sevgili Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar Hızlı giden işlerin çok yavaşlamaya başlayacağı bir süreç içerisinde olabiliriz. Yani her şey çok hızlı ilerliyordu ama bir şey oldu olmuyor gitmiyor diyebileceğiniz bir zaman dilimi olduğu için aynı şekilde gökyüzünde bu frene basıldığı için siz de frene hızlı bir şekilde basabilirsiniz. Pazartesinden yavaşlamaya başlayın çok acele etmeyin hep altı dolu iyi analiz ettiğiniz işlerin peşinden gidin.

Sevgili Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar Sizler için de güçlü farklı parasal ve finansal konuları çok konuştuğunuz bir haftaya işaret ediyor. Çalışma ortamınızda bir düzenlemeye bir karara gitmeniz gerekiyor. Çok seyahat edeceğiniz bir dönem başlıyor seyahatleriniz çok artabilir. Hızlı giden işlerin çok yavaşlamaya başlayacağı bir süreç içerisinde olabiliriz. Bulunduğunuz yerden bir ev almak, bir arsa almak istiyorsunuz ya bir türlü olmuyor alamıyorum diyorsunuz. Bunları Mümkün oldukça mayıs ayına bırakmanız da fayda var.

Sevgili Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar İş ortamınızda sizi sistem büyük bir değişime götürüyor. Çocuklarla olan ilişkilerinizde bir değişim noktasına gidebilirsiniz.

Sevgili Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar Lütfen neye zaman harcadığınızı ve ya da yaşantınızda neye zaman harcamadımI iyi analiz edin. Yengeçler için ilişkiler duygusal yönlerinin biraz sarsıcı geçebileceği bir hafta olabilir. Evle aile arasında sıkıştıkları bir noktada bazı sorumlulukları taşıyamamak; bazı baskı ve manipülasyonları taşıyamamak durumunda kalabilirler. Çarşamba perşembe yapacağınız görüşmeler çok önemli olacak.

Sevgili Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar Bu hafta gerçekten marjinal çünkü ay tutulması yaşıyorsunuz. Bulunduğunuz yerde olmak istemiyorsunuz sistem sizi zorluyor, aile ilişkileriniz size baskı yaratıyor, anne baba ilişkileriniz sizi zorluyor. Tabii bunları artık bir sona getirmek zorundasınız.

Sevgili İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar Ay Tutulması, hayatınızla ilgili verdiğiniz ani değişimler ani kararları tetikliyor. Risk almak istemiyor ama bir saçma bir şekilde de bazı risklerin içerisinde bulunmuş olabilirsiniz. Sosyal yardımlaşma arkadaşlarınızla ilişkiler dostluklarınız ilişkiler de bu haftanın önemli konuları olacak.

Sevgili Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar Mars balık burcuna geçti artık Bu haftadan sonra satürne kavuşmaya başlıyor. Hayatınızda hiç olmadığınız kadar yorgun hissedebilirsiniz. Ekonomik alanda büyük gelişmeler yaşayabilirsiniz. Birilerinin sizi yaralaması izin vermeyin. Satürn 2 yıl boyunca burada sizleri oldukça zorlayacak. Aslında bu hafta biraz bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini söylüyor.

Sevgili Teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar Evet teraziler sizler için bir ay tutulması... Değişim dönüşüm hayatınızda bir şeylerin Artık eskisi gibi olamaması her şeyi değiştireceksiniz. Sizi inciten her şeyi değiştiriyorsunuz. Bambaşka bir serüven bambaşka bir yolculuğa çekiliyorsun.