genel

3 burç için bu hafta kötü geçecek! Astrolog Dinçer Güner'den 13-19 Mayıs haftalık burç yorumları..

Venüs ile Jüpiter havasının yeni haftada etkili olacağını belirten Astrolog Dinçer Güner, 12 burç için 13-19 Mayıs haftasıan yönelik burçlara kritik uyarılarda bulundu. İşte 12 burç için haftalık burç yorumları..

Abone Ol

Yeni haftada gökyüzündeki olayların burçlara yansıması nasıl olacak? Ünlü astrolog Dinçer Güner 13-19 Mayıs 2024 haftasını 12 burç için ayrı ayrı uyarılarda bulundu. İşte yeni haftada burçları bekleyen geliişmeler..

Koç ve Yükselen Koç;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Maddi anlamda aklınızı kullanarak rahatlama, yeni kazanç kapıları elde etme gibi durumlar söz konusu. Finansal anlamda eğer ki problemler söz konusu ise bu hafta itibar ile artık rahatlamaya başlıyorsunuz. Para kazandıracak yeni projeler, sözleşmeler, iş anlaşmaları, para kazanmanıza destek olacak seyahatlerde söz konusu olabilir. Veya bilgiyi satarak, bilgiyi paraya dönüştürmenin yolunu bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar bu hafta sizlere destek olabilecek bir noktada görünmekte. Eğer ki bu hafta alım-satım işleriniz varsa hal olmaması için hiçbir sebep yok."

Boğa ve Yükselen Boğa;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Kişisel çekiciliğin ve karizmanın artacağı bir haftaya giriş yapıyoruz. İnsanlar senin yanında kendilerini daha iyi hissedebilir, seninle vakit geçirmekten keyif alabilirler. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsin. Bunlar yeni iş teklifleri, eğitim fırsatları veya kişisel hayatında güzel gelişmeler şeklinde olabilir. Hatta aşk konularında da şans senden yana olacaktır. Estetik ve güzellikle ilgili konular içinde oldukça olumlu, lüks tüketiminde artabilir."

İkizler ve Yükselen İkizler;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Yaşamınızda her şeyi daha gizlilik içinde yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir hatta bunu birazda abartabilirsiniz açıkçası. Ya da yalnızlıktan ve sevgisizlikten dolayı çok şikayet edebilirsiniz Psikoloji, bilinçaltı, ruhsal konular hakkında okuyabilir, araştırabilirsiniz. Eğer ki bir ilişkiniz var ise bu hafta gizli bir sürpriz yapabilir size. Eğer ilişkiniz yok ise de gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Evli kişilerden lütfen uzak durun. Doktora gitmek, check-up tan geçmek için uygun bir hafta.. Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelmek içinde uygun bir süreç."

Yengeç ve Yükselen Yengeç;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Arkadaşlarınız tarafından ne kadar sevildiğinizin farkına varabilirsiniz, onlar tarafından destek görebilecek, yanınızda olduklarını hissettirebilecekler. Bunun yanı sıra bu hafta yeni sosyal ilişkilerde kurabilir, yeni dostluklar/arkadaşlıklarda edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta para akışınızda veya kazancınızda da gözle görülür bir artış söz konusu olabilir, prim usulü çalışıyorsanız eğer priminiz yüksek gelebilir, finans anlamında da güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bu hafta oldukça popüler, hareketli, davetler, organizasyonlar, kalabalık gruplarla takılma zamanı sizler için. Eğer ki yalnızsanız bu hafta arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Tanıdığınız kimseler size karşı duygusal anlamda boş olmadıklarını itiraf edebilirler."

Aslan ve Yükselen Aslan;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. İş arıyorsanız kadın desteği sayesinde iş bulma, terfi gbi bir amacınız var ise bu hafta özellikle buna kavuşabilirsiniz. Bu hafta üstleriniz, yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren durumlarda şu dönem karşınıza çıkabilecek her türlü fırsatı iyi değerlendirin. Eğer ki yalnızsanız bu hafta iş vasıtası ile veya bir müşteriniz ile veya veya bir çalışma arkadaşınız ile flörtöz durumlar oluşabilir. Hayatınızda biri var ise de önümüzde ki 10 günlük süreçte söz, nişan, evlilik için adımlar söz konusu olabilir."

Başak ve Yükselen Başak;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Olası hukuksal bir mücadeleniz var ise harika destekler alabileceksiniz, yurt dışına çıkmak için araştırmalar yapabilir, vize-pasaport gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ya da kendinize yurt dışında değerli bir şeyler sipariş edebilirsiniz. Hayatı biraz daha anlama, anlamlandırma, keşfetmeye yönelik çalışmalarda yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, onlardan güzel desteklerde alabilirsiniz. Eğer ki yalnızsanız, yabancı uyruklu biri ile ya da mesafe olarak sizden uzakta yaşayan biri ile flörtleşebilir, duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da en kötü ihtimalle, kendinize çok keyifli bir yurt dışı seyahati ısmarlayabilirsiniz."

Terazi ve Yükselen Terazi;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Eğer ki borç para arayışınız var ise gerekli desteği rahatlıkla bulabileceksiniz veya biriken ödemeleriniz var arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteği sayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sponsor, burs gibi arayışlarınız var ise bu hafta bu konulardan yana da şans sizde gülebileceğine işaret etmekte. Bu hafta estetik operasyon içinde gayet uygun bir hafta, ya da önemli bir operasyonunuz var ise sorunsuz bir şekilde hallolabileceğine, yaraların çabuk iyileşebileceğine işaret etmekte."

Akrep ve Yükselen Akrep;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. . İlişkilerinizde problemleriniz var ise rahatlıkla ortak paydada buluşabileceğinize işaret etmekte, birbirinizi daha iyi bir şekilde anlayabilecek, destek olabileceksiniz. Evlenmek isteyenler partnerinize bu hafta evlilik teklif edebilirsiniz. Veya yalnızsanız eğer bu hafta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmek için gerekli koşullar sizin için hazır olabilir. Her türlü kuracağınız ikili ilişkilerin çok daha değer kazanacağı bir süreçte olacaksınız, bu yüzden tüm ikili kontaklarınızı gözden geçirin, düzenleyin, gerekli değeri sizlerde verin. Eğer partneriniz var ise onunla romantik, keyifli zamanlarda geçirebilirsiniz bu etki ile."

Kova ve Yükselen Kova;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hâkim olacak hafta boyunca. Yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknoloji aletler, iletişim aletleri, beyaz eşya, elektronik aletler alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilir, ev arıyorsanız bütçenize uygun bir ev bulabilirsiniz. Aile içinde özellikle kardeşlerinize ilişkin güzel haberler alabilirsiniz, bu hafta yaşadığınız yer ve aile içinde adeta bayram rüzgarları esiyor. Evinizi güzelleştirmek, boyamak, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak, aile içinde ki sorunların çözümü açısından da çok şanslı bir hafta."

Yay ve Yükselen Yay;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Oldukça yoğun ama keyif alacağınız bir iş temposu sizleri bekliyor olacak, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz bu hafta. İş ortaklarınız, çözüm ortaklarınızla daha verimli iş projeleri de gündeme gelebilir. Eğer ki iş arayışı içindeyseniz eğer bu hafta kadın desteği sayesinde iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili, check up- kontrol gibi durumlarda olabilir. Keza diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, sigarayı bırakmak, spora başlamak içinde oldukça uygun bir hafta. Yaşamınızda profesyonel destek aradığınız her konuda hemen yardımı bulabileceksiniz. Tabii sadece fiziksel değil bu ruh sağlığınız içinde geçerlidir."

Oğlak ve Yükselen Oğlak;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer ki yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınızda çıkan fırsatları iyi değerlendirin veya siz aşk konusunda biraz ayran gönüllü de olabilir, derinleşmekte zorlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak gibi bir planınız varsa da bu hafta destekleyici etkiler var, hatta bir çocuk beklerken 2 çocuk haberi de alabilirsiniz, ee hayat sürprizlerle doludur. Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş, sahne ile ilgili, sinema-tiyatro ile ilgili ise de bu hafta sürpriz yeni iş teklifleri ve projelerle de karşılaşabilirsiniz. Venüs/Jüpiter bu sene aşk konusunda en şanslı olabileceğiniz haftaya işaret etmekte."

Balık ve Yükselen Balık;  "Venüs/Jüpiter etkileşim, hakim olacak hafta boyunca. Yeni bir eğitime başlanabilir, sınavlarda başarı verir, yakın çevre-komşular ve kardeşlerle ilgili bir takım sorunlar varsa çözüm getirir, keyifli seyahatler söz konusu olabilir. Anlaşma, sözleşme imzalamak içinde uygun bir gündür. Keza web sitesi açmak, satış için interneti kullanmak, blogunuzu hareketlendirmek, web sitenizi yeniden düzenlemek içinde uygun bir süreçtir. Eğer ki yalnızsanız sizden mesafe olarak uzakta birileri ile mesajlaşabilir, flörtleşebilirsiniz. Sanal ortamda ilişkiler başlayabilir. Ya da bu mahallenizden biri olabilir, yakın komşunuz olabilir ya da seyahat esnasında tanışabileceğiniz biri ile olabilir."