genel

3 burç için iş fırsatı! Astrolog Mine Ölmez'den günlük burç yorumları..

Jüpiter, İkizler burcuna hareketini sürdürecek. Gece yarısından itibaren 02:14'te meydana gelecek gelişmede 3 burcun fırsat ayağına gelecek. Ünlü astrolog Mine Ölmez Şahan'dan 12 burç için günlük burç yorumları..

Abone Ol

Bugün gece yarısı saatler 02.14'ü gösterdiğinde, Jüpiter'in İkizler burcuna hareketiyle beraber bilgeleşme ve akıllıca seçimler yapma konusunda desteklendiğimizi belirten ünlü astrolog Mine Ölmez, 12 burç için tek tek açıklama yaptı. İşte bu hafta burçları bekleyen gelişmeler..

Aklın fikrin büyüyor bakış açın gelişiyor. Güçlü duyuyor güçlü görüyor ve gelişiyorsun  Κοç; Daha çok gezer, daha çok okur, daha çok öğrenirsin. Hukuki işlerini, eğitim ve iletişim konularını daha çabuk halledersin ve iletişim&ulaşım araçları konusunda daha şanslı olursun. Çok gezen,çok konuşan,çok dinlenen ve çok konuşulan sen olacaksın. Ayrıca kardeş ve akrabalarınla daha sıkı fıkı olur daha çok alâkadar olursun. Bu süreçte yalana ve yalancılara dikkat et. Olayları kafanda çok büyütüp her duyduğuna hemen inanma! Kendini daha çok geliştir.

Boğa, para para paraaa 💰💰💰. Çifte iş çifte kısmet🌟🍀💰  Boğa; Jüpiter İkizler burcundan geçerken para kazanmaya,iki iş birden yapmaya ya da gelirlerini arttırmak için daha aktif olmaya başlayabilirsin. Daha çok para kazanmak için teknoloji ve sosyal medyayı, ayrıca reklam araçlarını daha iyi kullanmayı öğrenmelisin. Kendini iş hayatı, finans ve kazanımlar konusunda daha çok geliştirmelisin. Maddi konularda rahat etmek istiyorsan işinle ilgili daha araştırmacı olmalı ve kendine daha çok artı puan ekleyecek eğitimler almalısın! Sakın tembellik yapma ve harekete geçip bir kaç işle birden ilgilenme ve işinden maksimum bereket alma konusunda kendini geliştir.

Ohh sefan olsun İkizler 👯‍♀️🍀🌟💰🎀💋🐞🪬  İkizler; Senin için harika bir yıl olabilir. Jüpiter'in cömertliğine layık olmalısın. Şans seni en şanslı olduğun noktadan çağıracak, yeteneklerin hangi alandaysa o alanlarda ve konularda daha çok çaba sarf et. Bu zamana kadar ortaya çıkaramadığın kabiliyetlerin için fırsatların olacaktır. Sakın zamanını boşa harcama. Çok gez çok oku çok eğitim al kendini aş ve geliştir. İyi özelliklerini büyüt. Hayatında "iyi ki" dediğin zamanlar çok olsun diye doğru yolunda dosdoğru ilerlemeye bak. Sakın yanlışta ısrar etme. Şans ve fırsatlar her alanda seni takip ediyor.

Yengeç sen zaten hissediyorsun her bişeyi sen korkma  Yengeç; Canım Yengeç sakın içine çok kapanma. Dışardaki yalancı ve iki yüzlü insanlar seni hayata küstürmesin. Sen bir yeniden doğum sürecine gireceksin. İçe ve öze dönüş zamanı. Bu süreçte ruhsal ve bedensel sağlığın için kontrollü gitmek, kendini bir doğuma, yeniden doğuma hazırlamak durumundasın. Arkandan iş çeviren dedikodu yapan çok olabilir. Bir kulağın dünyevi alemde olsun bir kulağın ruhunu dinlesin. Yurt dışı seyahatlerin, gezilerin çok olabilir. Kendini geliştirme şansın çok yüksek. Eksiklerini tamamla kemerlerini bağla yalancılara aldırma, şifacı tarafını ortaya

Aslan,e geçti o sıkıntılar şimdi keyfine bak🌟  Aslan; Artık kendini gösterme zamanı. Uzun bir yalnızlık ve kendini anlama döneminden sonra aşırı sosyalleşeceğin, dileklerini gerçekleştirebileceğin, davetlerde ve kutlamalarda boy göstereceğin bir sürece giriyorsun. Bir çok hayalini hayata geçirebilir ve hayatın tatlı taraflarına odaklanabilirsin. Yeni insanlarla tanışıp yeni çevrelere dahil olup daha çok eğlenebileceğin bir süreçte olacaksın. Şimdi hayal ettiklerini gerçek kılma vakti. Bu sürecin sana hediyeleri, dostluklar, düğünler, davetler, çocuk sevinçleri,aşk ve kariyerinden dolayı bol bol para kazanmak olabilir. Yetenekli olduğun her alanda kendini göster. Sakın içine kapanma,gün bu gündür.

Başak, iş olsun sana değil mi? Kariyer başarısı parlayış🍀♥️🌟 şansın bahtın pek açık  Başak; Jüpiter kariyer alanına yerleşiyor. Bir yıl boyunca kariyerini büyütmek,güzel işler yapmak,işini büyütmek,işinde reklam&internet ve teknolojiyi kullanmak için destekleniyorsun. Tayin,atama,terfi, iş başarısı, markalaşma süreci, başarılı marka yönetimi konusunda destekleniyor olacaksın. Bu süreçte imajını yenilemenin, kendini ve yaptığın işleri güzel tanıtmanın yollarını bulmanı tavsiye ederim. İşsiz, uğraşsız kalma ve yeteneklerini geliştirmeye bak. Dil, eğitim, iletişim konularında becerilerini geliştir.

Terazi, e kim tutar seni? Kimse tutamaz…  Terazi; Jüpiter İkizler geçişi seni daha özgüvenli biri yapabilir. Seçeneklerinin olduğunu, sıkıntı dolu ilişkilere ya da işlere mahkum olmadığını fark edebilirsin. Eğitimler ve seyahatlerle dolu bir yıl geçirebilirsin. Çok gezen,çok okuyan, çok öğrenen kişi olabilirsin. Bol bol eğitim alacağın, kendini geliştireceğin, çok şey öğreneceğin, çok yer göreceğin, ilahi ve dini konularda da gelişeceğin bir dönem olacak. İlahi koruma altında olacaksın. Gezmekten ve eğitimler almaktan çekinme. Dil öğren kendini geliştir, sıkışmış seçeneklere mahkum değilsin.

İş güç para Sevgili Akrep. Duygularını dengele🌟  Akrepler; Jüpiter İkizler burcundayken bir yıl boyunca gelirlerinizi arttırmak, miras, nafaka, ek gelirler konusunda fırsatlarınız olabilir. Güçlü bir dönüşüm ve yeniden doğum&doğum süreci olabilir. Bu süreçte hayatı daha güçlü anlamlandırmaya ve bazı konularda derinleşmeye başlayabilirsiniz. Alerjik durumlara, solunum ve genel sağlığınıza da dikkat edin. Maddi konularda işinizi şansa bırakmayın, daha fazla şey öğrenin. Kazanmak için akıllıca harekete geçin. Gereksiz estetik operasyonlar değil ama kendinizi her bakımdan akıllıca yenileyebileceğinizi unutmayın!

Yay,aşka yelken açarken🏹biraz savaş biraz müzik eğlence🎻♐️ hareket bereket  Yay; Jüpiter özel hayatını ve ikili&ortak ilişkilerinle ilgili özel fırsatlarla karşılaşmanı sağlayabilir. Esasen sana ihtiyacın olan verilecektir. Özgürleşmek ise ihtiyacın tam zamanı, ya da yalnızlıktan sıkıldıysan ve özel bir ilişkiye ihtiyacın varsa bunun için de tam zamanı. Esas olan sana kendini neyin iyi hissettireceğini bulman. Gerçekten neye ihtiyacın varsa onun seni bulacağını bilmelisin. Özgüvenin fazlasıyla artacaktır, seçeneklerin ve fırsatların bol olacağını, daha neşeli ve pozitif bir bakış açısına sahip olacağını da bilmelisin. Özel ilişkilerde aşırılıklardan kaçınmalısın ve eğer herhangi bir konuda kararsız kalıyorsan, bu kararsızlığın sana zarar veriyorsa artık net olman gerektiğini bilmelisin.

Oğlak çifte iş çifte kazanç bolluk bereket seninle yeter ki gelişime daha açık ol.  Oğlak; İş hayatında çok özel fırsatlar ve tekliflerle karşılaşabilirsin. Yeni bir iş kurmak ya da iki iş birden yapmak mümkün olabilir. İş hayatında yapmak istediğin bir değişiklik varsa bunun için de doğru bir zaman. Seni destekleyecek asistanlara ihtiyaç duyuyorsan bu konuda da şanslı olduğunu bilmelisin. Sağlık,spor, diyet konularında da harekete geçmelisin. Sağlığına kendine daha çok zaman ayırmalısın. Sağlıksız beslenmemeli, zararlı alışkanlıklarından kurtulmalısın. Ek işler yapmaya ve işinde teknolojiyi, sosyal medyayı ya da reklam araçlarını etkin bir biçimde kullanmaya gayret etmelisin.

Kova,sefan olsun bu defa kendi hayrına olacak şekilde değişeceksin ve iyi ki diyeceksin.  Kova; Aşkın ve çocukluğun en tatlı zamanı. Aşık olabilir, becerilerini ortaya çıkarabilir, hobilerini meslek haline getirebilir, evlat sahibi olabilir, nişan, nikah ve kutlamalarla çok özel sevinçler yaşayabilirsin. Özgüvenin de hayata olan sevgin de fazlasıyla artıyor. Sevgi ve mutluluk dolu bir dönemde olabilirsin. Yaşam seni olumlu bir biçimde değiştiriyor ve dönüştürüyor olacak. Şansına inan ve yeteneklerini parlat. Jupiter'in İkizler burcuna geçişi seni her bakımdan olumlu destekliyor uzun zamandır aradığın fırsatlara açık hale geliyorsun. Yeteneklerini köreltme ve harekete geç.

Balık, mutlu bir yuva ve tatlı bir senin de hakkın. Yuvanı benimse 🩵  Balık; Ev ve emlak konularında önemli değişiklikler yapabilirsin. Aradığın evi bulmak ya da yuva kurmak için destekleniyor olacaksın. Uzak bir yere yerleşmek ve güzel bir yaşam planı kurmak da mümkün olacak senin için. Aile içi sorunları çözmek evini yenilemek yeni bir düzen kurmak için de şansın açık olacak. Arsa, ev,emlak ve yaşam alanını iyileştirmek için çaba içinde ol. Aile içinde ikili oynayan, yalan konuşan ikiyüzlü insanlara dikkat et. Aile içi ilişkileri yönetmek kolay olmayabilir.