genel

3 burç için kritik hafta! Astrolog Mine Ölmez'den haftalık burç yorumları..

Güneş, Venüs'e doğru hareket ediyor. Astrolog Mine Ölmez Şahan 3 burç için haftayı başlamadan bitirdiğini söyleyerek, 12 burç için tek tek yorumlarda bulundu. İşte 10-16 Haziran tarihlerini kapsayan haftalık burç yorumları...

Abone Ol

Gökyüzündeki olayların burçlara yansımasının nasıl olacağı hakkında ünlü astrolog Mine Ölmez Şahan yorumlarda bulundu. Mine Ölmez 12 burcu yeni haftada bekleyen gelişmeleri açıkladı:

"Koç ve yükselen koçlar; Bu hafta mars neredeyse temmuz sonlarına kadar kalacağı boğa burcuna yerleşiyor. Yönetici gezegeniniz mars o vakte kadar mücadele ve efor alanınızın gelirlerinizi arttırmak, daha çok gelir elde etmek, bir ilişkiyi geliştirmek yönünde çabalamak, boyun boğaz tiroit bölgesi ile ilgili sağlık sorunlarınız varsa bunları çözmek, ilişkinizde, partnerinizin gözünde, ya da topluma karşı daha saygın bir duruş sergilemek adına çaba göstermek olacağına işaret ediyor. Maddi anlamda gelişmek için çok çaba harcayabilirsiniz. Ancak bu hafta hakkınız olduğuna inandığınız bir geliri almak için ya da topluma hizmet ettiğinizi düşündüğünüz bir konuda hakkınızın yendiğini düşündüğünüz için, elbette meslek grubunuza göre büyük bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Siz mücadelenizi verirken Zaman zaman dostlarınızı bile karşınızda görme ihtimaliniz var. Bu hafta bazı dostluklar ego çatışmaları, hırs, değer hayal ve ideallerin uyuşmaası sebebiyle bitme noktasına da gelebilir. Yine bu hafta arkanızdan dönen bir dedikoduyu veya kötü bir sözü duyup fazlasıyla celallenbilirsiniz. Sinirsel bozukluklar, sizi bloke eden içten içe kalkma, yapma yapma, bırak diyen bir sesle de ayrıca mücadele etmeniz gerekebilir bu hafta aşırı yıkıcı olmakla hiçbir şey yapmamak arasında denge kurmakta zorlanacaksınız gibi görünüyor. Yine de kendinize çok zorlamayın hırsa kapılmayın. Olumlu anlamda bakarsak bütün bunlar olurken siz gezi, tatil, keyifli kaçamaklarla ilgili planlar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız, her koşulda yanınızda olan yakınlarınızda güzel enerjiler içinde olabilirsiniz. Arabanizi yenileyebilir arabanızla alakalı bakım onarım çalışmaları yapabilirsiniz. Hukuk, eğitim, seyahat, iletişim konularında olumlu anlamda gelişmeler olabilir. Bu haftayı doğru değerlendirmek istiyorsanız gezmek, okumak, öğrenmek, bilgi edinmek konusunda hevesli olun. Kendinizi çok güzel bir şekilde geliştirebileceğiniz iletişim eğitim öğretim konularında başarı elde edebileceğiniz bir haftadasınız. Kolay bir haftada değiliz uyarmak istedim."

"Boğa ve yükselen Boğalar, Mars neredeyse 20 Temmuz civarına kadar sizin burcunuzda seyahat ediyor olacak. Bu sizi öfkeden deliye de çevirebilir hareketli ve Aksiyonlu bir dönemde geçirttebilir. Genelde spor, diyet zamanları böyle zamanlara denk gelir. Ayrıca hareket etme isteğinizle hiçbir yere kıpırdayamama duygusu arasında bocalayabilirsiniz. Hırs, öfke, kin, kavgacılık gibi duygulardan uzak durun. Nerede bir arıza var beni buluyor diye gezebilirsiniz ortalıkta. Hafta başından itibaren otoritelerle, yöneticilerle, aile büyükleri ile bir çatışma içerisinde hissedebilirsiniz. Dişli insanlarla hayatınızda güçlü pozisyonda olan kişilerle güç çekişmelerine açık olacağınız bir süreç olduğunu hatırlatmak isterim. gerçekten bu süreçte enerjinizi doğru kullanmayı çok iyi bilmeniz lazım. Yine bu hafta bir arkadaşınız ve bir dostunuzun sizi bloke ettiğini, dahil olduğunuz bir grupta ya da toplulukta kendinizi ifade etmenizn önüne geçildiğini, daha başarılı olma yolunda hayalleriniz, idealleriniz, heveslerinizin kırıldığını fark edebilirsiniz. Bu aralar sosyal çevrenizden insanlara sorumluluk hissedebilir veya destek olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ayrıca maddi konularda çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Taşınma, yer değişikliği, tamir bakım onarım, tadilat işleriniz varsa bu süreçte başlayabilir hem kendinizde hem hayatınızda bir dönüşüm sürecine girebilirsiniz Öfkenize hakim olmanız çok önemli olacak. Lütfen neye enerji harcadığınız konusunda temkinli olun. Size tavsiyem gerçekten kendinize değer verin. Maddi olarak size iyi gelecek fırsatların peşinde olun. Birden fazla gelir kapısı elde etmek bir çok konuda başarı kazanmak bolluk bereket kısmet kapılarının önünüzde açılması an meselesi bu haftanın başı zorlu olsa da sonuna doğru maddi anlamda destekleniyorsunuz aile ve kariyer arasında ayrıca kendi idealleriniz arasında adil bir denge kurmaya çalışın. Canımsın aman sakin ol alev topu Mars sende! O alevle elini de etrafını da yakma. Bu aralar sen baya bildiğin asker gibi koşturacaksın haberin ola"

"İkizler ve yükselen İkizler; Özellikle yükselen burcunuz ikizler ise bu yorumları daha dikkatli okuyun. Yaklaşık 20 Temmuz’a kadar arkadan dönen oyunlar, gizli düşmanlıklar, sizi biraz daha geriye çekecek enerjinizi düşürecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dost görünen düşmanlara karşı çok tedbirli olun. Gerek sizin hatalarınızdan gerek ise birilerinin size yapmış olduğu hatalardan dolayı Bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle iş ve sağlık konularında ve arkadaşlıklar da sinsi ve dost görünümlü düşmanlara dikkat edin kıskanıldığınız, nazara açık olduğunuz bir süreçte olabilirsiniz. Ayrıca bu hafta patronlar, otorite figürlerle iş ve sorumluluklar hakkında kapışabilirsiniz de. Aile içindeki düzeni sağlamakla otoritelere uyum sağlamak arasında gelgitler yaşadığınız bir hafta olabilir. Bu hafta sözlerinize dikkat etmeniz ve önem verdiğiniz insanlarla kırıcı diyaloglar yaşamamanız çok önemli. Bazı insanlar boğazınızadum dugum eden konuşmalar yapabilir ya da sizler bazı konuşmaları dinlerken boğazımız dugum dugum olabilir. Duygusal ve ruha dokunan konuşmalar mümkün olabilir. Ayrıca elleriniz ve ayaklarınız bu hafta enteresan bir biçimde hassas olabilir tırnak bakımı tırnak el ve ayaklarla ilgili konularda bu hafta biraz daha dikkatli olun . Yol ve Seyahat planlarınız planlarınız hukuk, eğitim, iletişim, seyahat konularında değişiklikler ve iptallerle karşılaşabilirsiniz. Bu kadar şeyi söyledikten sonra en iyiyi en sona bırakmış olayım; bu hafta güneş Merkür’ün kalbine yerleştiğinde yani haftanın sonuna doğru çok özel dilekleriniz gerçekleşebilir ve ektiklerinizi biçme şansı bulabilirsiniz. Tüm engellemelere tüm kıskançlıklara tüm dedikodulara ve tüm aşağı çekmeler rağmen ya da tüm ağır sorumluluklarınıza rağmenhayatta istediğiniz noktaya gelmenizi kapıları ayarlanabilir kendinize güvenin. Aklını ve sabrını birleştirirsen büyük zaferler kaçınılmaz olur. Durdurmak isterler ama başaramazlar. "

"Aslan ve yükselen Aslanlar; Bu hafta mars kariyer alanınıza yerleşiyor. Tayin atama yükseliş kariyer ve patronlarla ilgili konularda Temmuz sonuna kadar mücadeleli bir süreç ve kendinizi var etme, gücünüzü ve liderliğinizi ortaya koyma yolunda aşırı mücadele içinde olacağınız bir dönem olabilir. Anneniz, aile büyükleriniz, eşinizin ailesi, patronlarınız, resmi iş ve işlemler, kariyer ile ilgili konular, çok güçlü bir şekilde mücadele alanımız olacak gibi görünüyor. Bu mücadeleyi anlamlı kılmak istiyorsanız kiminle mücadele ettiğinizi dikkat edin. Gerçekten sorunları çözmek mi istiyorsunuz yoksa bu sorunları çözerken soruna sebep olan insanlara mı kızıyorsunuz. Gelecek idealleriniz hayalleriniz ve aile büyükleriniz yüzünden eşinizle, sevdiklerinizle kötü olmamaya çalışın. Kendinizi hayallerinizle ilişkiniz arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Ya da ne kadar konuşursanız konuşun eşinizin ailesinden duyduğunuz rahatsızlığı anlatamaya bilirsiniz. Bir anlamda ilişkinizin önünde ailelerde engel oluşturabilir. En sevdiğiniz insanlarla gelecek kaygısı, kariyer planları, aile ilişkileri yüzünden bozuşmamaya çalışın. Haftanın başından itibaren sinirleriniz gergin olabilir çok zorlamaya ve biraz gevşemeye çalışın arkadaşlarınızın desteğini yanınızda çok güçlü bir biçimde hissedeceksiniz bazıları varlıklarıyla bazılarıgüzel cümleler ile yanınızda olacaklar kalbinizi kıranlar sizi incitse de sizi sevenlerin varlığıyla hayatınız daha bir anlam kazanabilir. Çok istediğiniz bir hayal, bu bir çocuk hayali, bu bir kucaklaşma, bu bir barışma, hayal ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi söz konusu olabilir bu hafta. Bol bol dilek dileyin ve dua edin. Hayallerinize ve gerçek dostlarınıza tutunun. "

"Başak ve yükselen başaklar mars dost burcunuz boğa burcuna yerleşiyor. Temmuz sonuna kadar seyahatler, eğitimler, akademik çalışmalar, sınavlar, hukuki konular, mücadele alanınız olabilir. Ancak bu mücadeleyi başarılı bir şekilde götürmek için de destekleniyor olacaksınız. Gücünüzü doğru kullandığınız sürece bu süreç sizi olumlu etkileyecektir. Özellikle eşinizin akrabaları, kardeşleri, arkadaşları ya da uzaklarda yaşayan kavuşamadığımız birileri varsa onlarla ya da akrabalarla iletişim çatışmaları görülebilir. Kime ne kadar değer verdiğiniz kiminle ne kadar uğraştığınızla da ilgili biraz gerçekten hayatınızda bir önemi olmayan insanlar için uğraşmayı bırakmayı denemelisiniz. Alanında önemli, başarılı, üst düzey hoca ya da eğitmenlerle de bir takım çatışmalar içerisinde olma ihtimaliniz var. Kendinizi ifade etmenin en doğru yollarını bulabilirsiniz !Yeterki isteyin. Bir sebepten birazcık ayrı kalma ya da fikir olarak ayrı düşünme durumu da yaşayabilirsiniz sizi anlamadigini ya da önemsemediğini düşünebilirsiniz ya da partneriniz size bu tür konularla ilgili suçlayabilir. Aranızda fikir, gelecek konuları, sorumluluklar hakkında çatışmalar ve anlaşmazlıklar gelişebilir. Kendinizi yeterince doğru ifade ettiğinizden emin olun. Tüm engellemelere rağmen büyük bir sıçrayış ve başarı da elde edebilirsiniz patronlarınızın Övgü ve desteğini kazanabilirsiniz. Yalnızca bu süreçte sizin başarılarınızı konuşan dedikodunuzu yapan mevki sahibi olmasına rağmen sizin mevkiinizde olmayı arzu eden kişilerden zarar görme ihtimaliniz olabilir dedikoduculara dikkat edin. Ayrıca bu hafta el, ayak, mide ve Sinir sisteminize de özen göstermenizi tavsiye ederim. Önemli olan mutlu olmanızdır hayat geçiyor. Bu hafta takıntılarla hayatı kendinize zehir etmeyin. "

"Terazi ve yükselen teraziler; Bu hafta mars boğa burcuna geçiyor ve 20 Temmuz’a kadar burada seyahat ediyor olacak. Burası sizin ortak paralar, eşin ya da Ortağın gelirleriyle ilgili alanınız. Ayrıca miras nafaka ve benzeri konular da bu alanla ilgilidir. Bu süreçte yatırımlarınızla ilgili daha dikkatli olmanız gerekmekte. Harcamalarınızı kontrol altına almak, eşinizin ya da Ortağınızın para krizlerini çözmek miras ya da nafaka gibi sorunlarla ugrasmak durumunda kalmak mümkündür parayı yetiştirmek kolay olmayabilir. Bu arada kendi merkezinize dönmenize neden olabilecek olaylar olabilir. Bir ödeşme,hesaplaşma ya da kapanan konuları yeniden açma halleri olabilir. Güvenmediğiniz insanlarla denemeyi düşünmeyin. Yüzleşmeler çok gerekmiyorsa geri durmak en güzeli. Bu hafta siz de çalışma hayatınızla ilgili aşırı sıkıştığınızı ve baskı altında kaldığınızı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda bir memnuniyetsizlik söz konusu ise bunu dile getirmekte zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız hile yaparak işten kaytarırken bir çok iş sizin üstünüze kalabilir. Ayrıca çalışanlarınız birlikte çalıştığınız insanlar ya da evcil hayvanlarınızla ilgili de hafta başından itibaren biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. El ayaklar ve genel olarak sinirlerinize dikkat edin. Solunum alerji gibi konularda da dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta maddi konularda ve özel harcamalarınızla ilgili çok dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi olacak. Çocuklarınız ya da kendi keyif kaçamaklarınız maddi olarak sizi zorlayabilir. Üstünüze vazife olmayan her şeyden geri durun,üstüne vazife olmayan işleri size dayatanlardan da uzak durun. Partnerinizin soğukluğu ve uzaklığı sizi kızdırıyorsa ya da sizi çok eleştiriyorsa bu konuda da dikkat edin. Geçici bir stres süreci olduğunu unutmayın. Neyse ki haftasonuna doğru akış sizi destekliyor ve çok güçlü. Harika başlangıçlar,yol,eğitim,seyahat planları devrede olacak. Akmayan işler hız alabilir. Ummadığınız fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Tutku ve libidonuz aşırı yüksek olacak bu arada. Yalnızsanız gezmeyi ve davetlerde görünmeyi ihmal etmeyin. Heyecan dorukta ve yuva kurmak aile olmak için elverişli bir dönem. Sadece siziyle bir derdi var gibi geçmişi ısıtıp önünüze getirenlere paranıza pulunuza dikkat edin yeter."

"Akrep ve yükselen akrepler; bu hafta acaba yine de her şeye rağmen seninle her şeye varım ben ! Diyebilecek misiniz? Çünkü bu hafta partneriniz sizi çileden çıkarmaya üstünüzde baskı kurmaya ya da öfkesini stresini size çok fazla yansıtmaya başlayabilir. Eğer yalnızsanız bu baskıyı yalnızlığınızın verdiği hüzün sebebiyle hissedebilirsiniz. Her halükarda mücadele ve savaş konusu ikili ilişkiler, özel yaşam, ortaklıklar üzerine olacak gibi görünüyor. Partnerinizin zorlu yaşamı veya kendi ile alakalı stresleri ya da ne bileyim askerlik, görev ve sorumluluklar sebebiyle yaşadığı sıkıntılar size de yansıyabilir. Ortak işler yapıyorsanız ortak işler konusunda da gergin günler ya da zorlu çalışma koşulları gündeme gelebilir. Öte yandan bu hafta kendi gelecek planlarınız, aile büyükleriniz, ya da özel hayatınız arasında biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Haftanın başı sizi biraz zorlayabilir kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz sonra bu hava yavaş yavaş dağılıyor olacak. bazen insan çok yorulur ya sanki öyle bir süreç. Beklemekten kaprisden baskıdan yorgun hissedebilirsiniz ya da partneriniz sizi bu tür konular sebebiyle suçlayabilir. Bu hafta maddi konularda bazı kısıtlanmalar olabilir ancak neyse ki bunlar geçici SORUNLAR cuma günü itibari ile maddi konularda yaşadığınız stresli durumlarda geride kalıyor ummadiginiz yerden ummadiginiz şekilde para kazanabilir ya da gelirlerinizi arttırmanın bir yolunu bulabilirsiniz. maddi konulara odaklanmanızı ilişkilerin girdabında kariyerinizi hiçe saymamanızı öneriyorum çünkü özgüven kendini hayatta ifade etmekle sevdiği işi yapmakla kendi parasını kazanmakla başlıyor insan hayatında sakın bu gerçekleri unutup aşk ve ilişkileri takıntı haline getirmeyin eğer kapris yapan sizseniz buna bir son verin ancak karşı taraf ise usulünce konuşabilirsiniz. Pek sevmedim bu haftayı ama şimdiden bunları alıp kabul edip enerjinizi de düşürmeyin sadece temkinli olun sevgiler saygılar."

"Yay ve yükselen Yaylar,her yanınıza kısmet saçılıyor bu çok güzel. Cazibeniz hat safhada yüksek olabilir. Ancak sizi bloke edecek olan iki konu olabilir bu hafta; 1. Si; yerleşime ait konular,aile ve emlak işleri ya da ailevi sorumluluklar 2.Si; aile ve ilişki arasında ya da ciddileşme ve ilişkiyi olduğu gibi yürütme arasında denge sorunları 3.sü; genel sağlık,rutin yaşantıda yapılan hataların hayatınızı olumsuz etkileme endişesi. Yanlış beslenme ya da çevrenizde birilerini etkileyebilecek sağlık sorunları. Yani engebelerle dolu bir hafta! Bu hafta kendinize en çok sıkıntı veren,sorun çıkaran da siz olmayın. Sağlığınıza,uykunuza,beslenmenize,kilo kontrolüne dikkat edin mesela. Daha sağlıklı ve vitamin yönünden zengin beslenin,tiroidlerinize boyun ve boğazınıza dikkat edin. İş hayatınızda haksızlığa uğramak ya da bütün işlerin sizin üstünüze kalması gibi bir durum da olabilir buna da dikkat edin. Öte yandan Cuma günü ile birlikte aşktan sevgiden yana tatlı romantik sürprizler olası. Sevip sevilmenin vakti olabilir. Aşkı tüm kalbinizde hissedebilir ve olumlu tekliflere,romantik fırsatlara açık olabilirsiniz. Bunu ne bozar? Yalan ve üstü örtülmüş gerçekler bozar. Sizin böyle bir durumunuz yoksa hiç korkmayın bile. Öte yandan aşırı çeneniz düşebilir,çok konuşup çok tartışabilirsiniz dikkat edin. Kendi değerinizi net anladınız ve artık bu da size çok fazla geliyor olan bu. Tamam değerlisin ve harikasın şimdi yapman gerekenlere ve ilişkinde de hayatının bütününde de dengeli ilerlemeye odaklan. Seçim yap netleş."

"Sevgili Oğlaklar; bazen sevdiğimiz şeyler bizim kontrolümüzdedir,bazen de biz onların kontrolünde oluruz. Şimdilerde sevdiğiniz şeylerin, aldığınız risklerin, korkmadan çıktığınız bütün yolculuk ve Serüvenlerin, sevdiklerinizin kontrolüne girmiş olabilirsiniz. İnsanın dilini ne bağlar? Bir evladı iki aşkı. Sizin dilinizi de en sevdiğiniz kimse o bağlıyor adeta. Kendinizi anlatmak , ifade etmek kolay olmayabilir. Cinsel yaşamınız, hobileriniz, varsa çocuklarınız, çocuk yapmakla ilgili planlarınız, hobi için yapılan işler ya da şans oyunları bu aralar sizi çok mücadele ettirebilir, zorlayabilir. Ancak neyse ki mars dost burcunuz boğada dolayısıyla enerjinizi doğru yönetmeniz daha kolay olacak soğukkanlı olursanız bütün sorunların üstesinden gelirsiniz. Yine bu hafta kardeşleriniz ve kardeşlerinizden kaynaklı tanımış olduğunuz akraba eş dost ile fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. birileri size Boğazınızı düğümleten konuşmalar yapabilir ya da siz birilerine böyle konuşmalar yapabilirsiniz. Bazı şeyleri ifade etmenin ne kadar zor olduğunu fark edebilirsiniz. Kardeşleriniz yakın çevre ya da akrabalarınızla küslükler ve dargınlıklar yaşanabilir. Yakın çevrenizden biriyle çalışıyor ve iş yapıyorsanız işler biraz sarpa sarabilir hafta başında. Maddi konularda da iş disiplini ile ilgili konularda da yapmanız gereken çok şey var. Bu hafta iş hayatınızda daha kontrollü olun. Eğer bir iş ve sağlık sıkıntınız varsa cuma günü itibariyle çözmek için fırsatlarınız olabilir. Her şeyi bir yana bırakayım yalnızların çok tutkulu aşklara çekileceği hırslı ve Egolu insanları cazip bulabileceği bir süreç ilişkisi olanların bu ilişkiyi bir ileri aşamaya taşımak için çaba içinde olacağı bir dönem ilişkinizi iyileştirmek ve güzelleştirmek için daha çok çaba içinde olabilirsiniz. Sizi netliği ve gerçekliğine ikna etmeyen hiçbir şeyin içinde olmayacaksınız kararlı ve inatçısınız bu hafta. "

"Sevgili Kova bu hafta başında çileden çıkmazsan sana şeker alacağım :-) özellikle 11 Haziran günü mars Plüton kare açısı etkisi ile çileden çıkabilirsin. Sorumluluk hissettiğin ve huzurlu olsun diye Koşturduğun aile büyükleri, Çekirdek ailen ya da birlikte birlikte çalıştığın çalışma arkadaşların bencillikleriyle seni yıldırabilirler. Ya da belki niyetleri kötü değildir ancak hayatlarındaki zorluklar sebebiyle senden bekledikleri destekler seni yorabilir. Öfkeni kontrol etmelisin. Aile içi ilişkilerde daha nazik olmalısın. 20 Temmuz’a kadar bir taşınma, yer değişikliği ya da şehir değişikliği konusu gündeme gelebilir. Yine bu hafta özellikle haftanın ilk üç günü maddi konularda da biraz sıkışabilirsin. Neyse ki bu durum geçici olacak. Cuma günü ile birlikte hem maddi konularda hem de duygusal meselelerde daha rahat olabilirsin hafta başı seni ne kadar yorarsa yorsun pes etme evinde ve yaşamında güzel bir düzen oluşturmak için çaba içinde ol. Duygusal konularda beklediğin haberler ya da çocuklar çocuklara dair konularda beklediğin güzellikler cuma günü ile birlikte gelebilir sevinçli haberler ve neşeni yerine getirecek güzel gelişmeler olabilir. Bu haftanın en çok dikkat etmesi gereken ve sakin kalması gereken burçlarından biri de sensin unutma ."

"Sevgili Balık beklentisi olmayan özgürleşirmiş. Biliyorum insan vefayı arar ama o öyle bir cevherdir ki herkeste olmaz. Bu hafta boğazını düğüm düğüm eden konuşmalar,geçmişe gitmeler,sorumlulukların aşırılığı,hatırladığın mazi seni biraz karıştırabilir. Bir yandan doğru yoldayım derken bir yandan da kaçıp gitmek ve üstündeki sorumlulukları atmak isteyebilirsin. Her şey üstüne üstüne geliyor olabilir. Hayatın gerçekleriyle yüzleşen bir çocuk gibi hissedebilirsin kendini. Şimdi arkana yaslan hepsi geçecek ama sen bu hafta değil sadece her zaman zahmetini çekmediğin şeyin rahmetini de göremezsin. Belki ailen,belki eşinin ailesi belki ev sahibin ya da yaşamak istemediğin bir yerde yaşamak zorunda kalmak seni yoran. Üstündeki bu baskının sonunda sabredersen o iş,o ev,o ödül her neyse o düzenli yaşam planı senin olabilir. Bu hafta psikolojik olarak yoğun ve stresli de olabilirsin. Haftanın ilk dört gününü atlatmaya bak hafta sonuna doğru ne zorluk yaşıyorsan o zorluklara Güneş gibi çözümler doğacak. Taşınma,emlak,aile işleri ve yuva düzeni ile ilgili zorluklar olabilir ama başarı da yakın duruyor. Bu hafta gizli düşmanlıklara,trafikte olabilecek sorunlara,şiddetli çatışmalara,arabanın bakımına özenli ol. Kardeş kavgalarından kendini koru. İletişimde nazik olmanı öneririm."

"Yengeç ve yükselen yengeçler; bu hafta mars arkadaşlıklar ve dostluklar alanınıza yerleşiyor. Bazı arkadaşlarınızla yüzleşmeler yaşanabilir kavgalar ve tartışmalara açık olduğunuzu hatırlatırım. Ayrıca düğün dernek davet gezmekten yorgun düşebilirsiniz. Kariyerinizi var etmek ve gelirlerinizi arttırmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Eğer bir çocuğunuz varsa ya da çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bunun için bir mücadeleye ve çalışmalara girebilirsiniz. Sosyal çevrenizde sevginizi hissettirdiğiniz, sorumluluk aldığınız, adeta analık babalık ettiğiniz dostlarınızın ne kadar bencilleştiğini ve egolarının yükseldiğini gördükçe onlardan uzaklaşma arzunuz artabilir. Ayrıca iş ve sağlık konusunda bir takım zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz olabilir eğer ihmal ettiğiniz bir sağlık sorununuz varsa ya da ne zamandır sizi rahatsız eden ama üstünde durmadığınız bir probleminiz varsa bu hafta mutlaka tahlillerinizi yaptırın ya da kontrollerinizi olun. iş hayatınızda ani bir bitiş ya da bir değişim yaşanma ihtimali de söz konusu olabilir. Maddi konularda ise yine temkinli hareket etmeniz önemli olacak. Bu hafta bir planınız başka bir bahara kalabilir ya da ertelenebilir ama çok önemli bir bilgi vermek istiyorum kalbinizle hayatınız senkronize ilerliyor olacak. Aklınızdan geçenler başınıza gelir dualarınız çok hızlı bir şekilde kabul olur arkanızdan konuşulan gizli saklı bilgilere çok net bir biçimde vakıf olabilirsiniz sizden gizlenen, çarpıtılan gerçeklere hakim olup bu konularda başarı elde etme ihtimaliniz çok yüksek. Bu haftadan itibaren artık gizli saklı hiçbir şey kalmayacaktır yeter ki görebilmeyi seçin. Aynı zamanda kimseye söylemeden yürüttüğünüz işlerde büyük başarı elde edebilirsiniz ki zaten bu dönem kimseye bir şey anlatmak için uygun bir zaman değil sizler için. Maddi konularda akıllı olursanız gelirlerinizi artırmanın bir yolunu bulabilme şansınız olacaktır. Siz içinizden Allah’a güvenin ve işlerinize odaklanın. Hayat manevi gücünüzü ortaya çıkarıyor ve az ilerde sağlam tahtınıza sapasağlam oturun diye bu yaygara… Sağlığına psikolojine dikkat et."