genel

3 burç için Mayıs şans getirecek! Astrolog Aygül Aydın'dan günlük burç yorumları..

"Kendi gücünü ve değerini hatırlayacağın bir Mayıs ayını yaşa! İnsanların senden beklentilerine cevap vermekle uğraşırsan kendine zarar verirsin" ifadelerini kullanan Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı. İşte 6-12 Mayıs haftasında burçları bekleyen gelişmeler..

Abone Ol

Ay Koç burcunda hareket ediyor. Astrolog Aygül Aydın 12 burç için günlük yorumlarında aktardı. Koç'ta her şeyin etki altında olduğunu söyleyen Aydın, fikir anlamında ise Kova'ların bu hafta oldukça iyi iş çıkaracağını belirtti. İşte 6-12 Mayıs haftası burç yorumları...

Koç Sizi her şey etkiliyor. Ancak buna izin vermemelisiniz. Önünüze konulan engelleri dikkate alın ve bunu bir uyarı olarak kabul edin.

Boğa Siz de bazı insanlar hakkında yanılabilirsiniz. Bu durumda size yaşatılan durumlar hakkında tepkilerinizi dile getirmeden önce dikkatli olun.

İkizler Bir adım atmış ve kendi yolunda ilerleyen insanların diğerlerine kulaklarını tıkaması gerekiyor. Siz de bugün kimlere kulak asmayacağınızı iyi seçmelisiniz.

Yengeç Zorlukları aşmak konusunda kimi zaman motivasyonunuz düşse de hiçbir işin kolay ilerlemeyeceğini biliyorsunuz. Kendinizi diğerleriyle kıyaslamayı bırakın.

Aslan Konum itibariyle yüksekleri istiyor olabilirsiniz ancak bunun değerini kimin belirlediğini bilmeniz gerekiyor. Bireysel gündemlerinize daha fazla odaklanma zamanı.

Başak Ekonomik zorluklar sizi yapmak istedikleriniz konusunda sınırlıyor. Çözüm bulamıyorsanız listeyi güncellemelisiniz. Sizi aşağıya çeken insanları yörüngenizde tutmanın alemi yok.

Terazi Hukuksal konularda bu haftada gündeminiz yoğun olacak. İnat yapmak ve hırs içerisinde olmak için bugün yanlış bir gün olabilir.

Akrep Kafanızın rahat edeceği bir yer arıyorsunuz. Bireysel ihtiyaçlarını daha çok ön plana almalısınız.

Yay Duygularınızı paylaşmak konusunda daha şeffaf olmalısınız. Başkalarının onayına ihtiyacınızın olmadığını bir gün kabul ettiğinizde her şey yoluna girecek.

Oğlak Mantıklı yatırım yapmak ve ekonomik kararlar için güzel bir gün. Evinizle ve hayatınızla ilgili önemli fırsatlar kapınızı çalacak.

Kova Siz de fikir çok ancak bunu uygulamaya geçirecek ortamı bulmakta zorlanıyorsunuz. İşte bugün, bu fırsatları ve fikirleri gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı atacağınız bir gün.

Balık Yeni bir iş konusunda bugün atılım yapabileceğiniz bir gün olarak öne çıkıyor. Maddi ve manevi olarak sizi en çok neyin tatmin ettiğini öğrenmek zorundasınız