genel

3 burç kendi yoluna bakacak! Astrolog Aygül Aydın'dan günlük burç yorumları..

Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam ediyor. Burçlara, 'Dengede kal' çağrısı yapan Astrolog Aygül Aydın, bu süreçte dalgalanmalar olacağını belirtti. İşte Aygül Aydın'dan 12 burç için günlük burç yorumları..

Abone Ol

Bugün gökyüzündeki olayların burçlara etkileri neler olacak? Ünlü astrolog Aygül Aydın 12 burç için dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ay'ın Boğa burcunda hareket etmeye devam ettiği yeni süreçte bazı burçlar kendi yoluna bakacak. İşte günlük burç yorumları..

Koç Arkadaşlarla ve ortak olduğunuz kişilerle aranızdaki ilişkiyi sorgulamanın zamanı geldi. Çekimser ya da pasif kalmanın anlamın yok. Kendinize inanın.

Boğa İş değişikliği konusunda aylardır yaşadığınız tereddütü geride bırakın. Pes etmemek ve çözüm odaklı olmak gerekiyor. Unutmayın, bu ay sizin ayınız.

İkizler Hayatınızın anlamını sorguladığınız günler yaşıyorsunuz. Ancak yanılgılarla ve pişmanlıklarla da karşılaşmanız olası

Yengeç Duygusal haklarınız konusunda geri adım attıkça zorluk ve problemler de beraberinde geliyor. Eski çalışma yöntemleriniz gözden geçirin.

Aslan Duygusal gündeminizde bitişler ve yeni başlangıçlar yaşıyorsunuz. Beklentilerinize uygun olmayan kararlar da gelebilir.

Başak Düzen ve disiplin konusunda engelleri aşıyorsunuz. Sağlıklı beslenme ve egzersize önem vermeniz gerekiyor. Uyku ve halsizlik yaşadığınız bir süreç içerisindesiniz.

Terazi Mutluluk ve hayalleriniz için ne kadar çaba gösterdiğiniz konusunda düşünceli haller içerisindesiniz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak konusunda yeni bakış açıları kazanıyorsunuz.

Akrep Aile, ev ve yaşam tarzınızla ilgili sorgulamalar yaptığınız bir gündesiniz.. Birçok konuyu artık kafanızda netleştirme zamanı geldi.

Yay İlişkilerinizde ve kelimelerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Eski, gereksiz ve anlaşılmayan konularda ısrar etmenin anlamı kalmadı.

Oğlak Yatırım yapmak için geleneksel yöntemleri bırakmalısınız. Bu yüzden eksiklerinizi tamamlayın ve ödeme planlarınız bu yatırım planına göre şekillendirin.

Kova Problemlere çözüm bulmak için eski yollara başvurmaktan vazgeçin. Aldığınız kararların sizde nasıl bir duygusal karşılığı olduğunu düşünün.

Balık Psikolojik olarak yüklerinizden kurtulun. Sizi üzen şeylerden uzaklaşın. Güçlenmek için içsel ve dışsak faktörlerin farkına varın.