genel

3 dizi için flaş karar! Yerine yenileri gelecek miadını doldurdu! Mayıs ve Haziran ayından sonra...

Abone Ol

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ekranlara veda edecek bazı diziler belli oldu. Final kararları ardı ardına alınmaya devam ediyor. TRT 1 gelecek sezon projeleri için 2 dizisi için final kararı aldı. 4 sezondur izleyicisini ekran başına kilitleyen ve Show TV'de hız kesmeden devam eden Çukur dizisi için karar verildi. Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi pek çok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı dizinin veda edeceği oyuncusu tarafından doğrulandı. Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu final iddiaları karşısında "Son 13 bölümü çekiyoruz. Yeni bir diziymiş gibi bir senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız." dedi.

Başka projeler de geliyor. Hal böyle olunca performansı düşen ya da ömrünü tamamlayan diziler bir bir veda edecek. Komedi dizisi Tövbeler Olsun, 32. bölümde final yapacak. Dizinin geriye 4 bölümü kaldı. 29. bölümü bu hafta yayınlanacak olan komedi dizisinin 32. bölümde final yapması yönünde karar alındı.

TRT1 ekranlarında final yapması yönünde karar alınan bir başka dizi ise 5. sezonu süren Payitaht Abdülhamid oldu. Şimdi gelelim başka final yapacak bir diziye daha... Bülent İnal'ın başrollerinde yer aldığı dizinin son aylarda düşen reytingleri dikkatleri çekiyordu.

Payitaht Abdülhamid'in reytingleri bu sezon düşmesine karşın, planlamanın bu şekilde yapıldığı konuşuluyor.

Dört yıldır cuma akşamlarına damga vuran dizinin 155 bölüme tamamlanması planlanıyor.

ÇUKUR FİNAL YAPIYOR Pazartesi günleri izleyicisini ekran başına kilitlemeye devam eden Çukur dizisinin final yapacağı söylentileri izleyicilerin kafasını karıştırmıştı.

Özellikle kulislerde dizinin ekranlara veda edeceği iddiaları bomba etkisi yaratmıştı. Konu hakkında dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Aliço rolündeki Rıza Kocaoğlu açıklama yaptı. Rıza Kocaoğlu son 13 bölümü çektiklerini ifade ederek yeni bir diziymiş gibi senaryo değişimine başladıklarını söyledi.

Dizinin Aliço'su olarak bilinen Rıza Kocaoğlu, dizinin ne zaman sona ereceğini resmen açıkladı. Son 13 bölümü çekiyoruz. Yeni bir diziymiş gibi bir senaryo değişimine başladık. Hepimiz keyifliyiz, heyecanlıyız." ifadeleri kullanıldı.

Rıza Kocaoğlu tarafından yapılan açıklamalarda, "Kısmetse bu sezon sonunda diziyi bitireceğiz. Yapılan bu açıklama, 23 Ekim 2017'de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan dizinin, 3-4 ay sonra final yapacağı anlamına geliyor. ÇUKUR 128. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK Çukur oyuncuları, daha öncelerde yaptıkları bir canlı yayın sırasında, dizinin 125. bölümde sona ereceğini açıklamışlardı.

Yapılan açıklamalara göre Show TV'nin sevilen dizisi, mayıs ayı itibarıyla final yapmış olacak. Rıza Kocaoğlu tarafından yapılan açıklamalar ise dizinin 128. bölümde biteceğini gözler önüne seriyor. Ancak arada birkaç haftalık sarkma yaşanırsa, dizi mayıs ayının sonu ya da haziran ayının ilk haftası itibarıyla da sona erebilir.

13 bölümü haftalık olarak yerleştirdiğimizde dizinin 10 Mayıs'ta, yani Ramazan Bayramı'ndan önce bitebileceğini ifade edebiliriz.