genel

5 burç yakından etkilenecek! Astrolog Mine Ölmez'den 12 burç için günlük burç yorumları..

Venüs, Aslan burcuna doğru ilerlemeye devam ediyor. 11-17 Temmuz 2024 arasında astrolog Mine Ölmez Şahan, ilişkilerde manipülasyon uğrama ve zorbalık konusunda burçları uyardı. İşte 12 burç için beklenen gelişmeler...

Abone Ol

Yeni haftada gökyüzündeki olaylar burçlara nasıl yansıyacak? Ünlü astrolog Mine Ölmez Şahan, 11-17 Temmuz 2024 haftasında burçları etkisi altına alacak olayları listedi. Özellikle kız evladı olan 3 burç için sinsi gelişmelerden haberdar olmalarını konusunda uyarıda bulundu. Endişelerin sona erdiği ve varsa takıntılı partnerlere veda edileceğini haberini de açıkladı. İşte 12 burç için beklenen gelişmeler..

"Koç aşk hayatında takıntılı ve egolu tavırlarla sınanabilirsin. Sen ya da partnerin çığırından çıkabilir ve tutkuyla, özlemle karışan kızgınlığını dengelemek zor olabilir. Özellikle kadın arkadaşlarınla anlaşmakta zorlanabileceğin bir süreç. Eğer ciddi yatırımların ve aşırı büyüme isteğin varsa bunu dengele ve aşırı risk almaktan, hırstan kaçınmayı dene. 11/17 Temmuz arası “ ciddiye alınmamak, değerinin bilinmemesi ve densizlikle sınanabilirsin” ! Çocuğun varsa ona sevgiyle yaklaş özellikle kız evladı olanlar biraz daha hassas olmalı."

"Boğa 11/17 Temmuz arası aşırı isyankar olabilirsin. Ailenin tek çocuğu sensin gibi ya da bütün arızalar seni buluyor gibi gelebilir. Özellikle aile içinde narsist kimselerle uğraşmak çok zorlayıcı olabilir. Kendini belalı insanlardan koru,dengeli ve dikkatli ol,sağlıklı beslenmeye bak. Narsist bencil insanlara karşı kendini paralama ve mümkünse çok çok dinlenmeye bak. Kıskanç kardeşler ya da kıskanç kız arkadaşlarla sınav verebilirsin."

"İkizler sinsi kimselerden sakın. 11/17 Temmuz arası kafanda deli düşünceler horon teperken, konforunu kaybetme korkusuyla sabrettiklerine artık sabredemeyebilirsin. Kaybetme korkusuyla bir mücadele veriyorsan bunun için terapi almamın tam vakti. Sen de narsist kıskanç ve takıntılı kimselerle uzun diyaloglar kurmamaya, trafikte, sosyal medyada, akraba ilişkilerinde makul ve mantıklı olmaya gayret et. Egolu, meydan okuyan konuşmalar bu süreçte işe yaramaz daha da çok zorlar."

"Yengeç; maddi konularda kaygıların artıyor olabilir. Yatırım yapmak kendini garantiye almak istiyor ama kararlı duramıyor olabilirsin. Ya da kaygıların sağlıklı karar vermenin önünde engel oluyor olabilir. Para konusunda özellikle dikkat et. Ayrıca kafanı koru. Bu kafaya ihtiyacın var. Dolaşım sorunlarına,tansiyon ve kalp ile ilgili dikkat et. Kendini fuzuli üzme. Arkadaşlık ilişkilerin bozulabilir hatta sosyal çevrende bir krizle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Bence değmeyecek kimse için boş telaşlara kapılma. Sağlığın ve ekonomin her şeyden önce. Partnerinle güç yarışına girmek yerine sadece desteğe ihtiyacın olduğunu maddi manevi dengelenmeye ihtiyacınız olduğunu hatırlatmanı tavsiye ederim. Libido kontrolü önemli olacak bu arada özel yaşamına özenli ol."

"Aslan; 11/17 Temmuz arası hayatında “otorite” sayılabilecek kimselerle çatışma içinde olmamaya çalışmanı öneririm. Güç ve ego savaşlarına açık olacaksın. Kadınlarla anlaşmak,varsa kızınla anlaşmak pek kolay olmayacak gibi görünüyor. Resmi iş ve işlemlerle ilgili dikkatli ol,bilgi,belge,evrak konularında daha dikkatli olmalısın. Ağır sorumluluklarla sınanırken anne ya da anne tarafından akrabalarla da ayrıca uğraşmak gerekebilir. Evliysen eşinin akrabaları da buna dahildir. Senin sınavın “ seninle aşık atanlar,güç yarışına girenler,egolu ve kıskanç partner “ olabilir. Özel hayatında iyi giden şeyler varsa bozulmasın diye daha yapıcı ve ince düşünceli olmanı tavsiye ederim."

"Başak; sağlık önemli. Tansiyon,bedensel denge,diyet ve spor konularına dikkatle odaklanmanı tavsiye ederim. Bedenini dinle,kendini dinle,neye ihtiyacın olduğunu keşfet. İş hayatında da güç yarışları ve ego çekişmelerine karşı dikkatli olmalısın. Yolculuklar, eğitimler, Seyahatler ve hukuki konularda daha dikkatli olman ayrıca 11/17 Temmuz arası diline ve üslubuna dikkat etmen çok çok kıymetli. Kendini savunman gereken bir durum olduğunda bunu üslubunca yapmanı öneririm. Seyahatlerle ilgili de dikkatli ve tedbirli olmalısın. Seni çekemeyen, arkandan dedikodu döndürebilecek kötü niyetli kimseler için de uyanık olabilirsin. Hazmedemediğini kusan tiplere tanık olabilirsin."

"Terazi, 11/17 Temmuz arası maddi konularda akıllıca hareket etmen ve hırs yapmaman çok önemli. Miras, ödeme, nafaka,ortak paraları yönetme becerilerini konuşturma durumu olabilir. Yani eşle ya da ortakla birlikte para kazanıyorsan bu durumu yönetmek kolay olmayabilir. Sakin ol. Ayrıca boyun, boğaz, ses kısıklığı ya da alerji gibi durumlara, kuru öksürük boğaza bir şey takılma hissine karşı da tıbbi destek alabilirsin. Öte yandan arkadaşlık ilişkileri ego yarışlarına kurban gidebilir. Kıskanç narsist bencil ve egoist arkadaşlarınla bir sınav verebilirsin. Takıntılı tavırları olan kimselerden uzak dur, prim verme. Aşk hayatında yanlış kişilere çekilip üstüne ne onunla ne onsuz modunda hatalara düşebilirsin dikkat et."

"Akrep; 11/17 Temmuz arası ağzı olanın konuştuğu,her kafadan başka bir sesin çıktığı,kimseyi memnun etmenin mümkün olmadığı bir süreç olabilir. Bir ilişkiniz varsa partneriniz sizi yoracak şeyler yapabilir ya da onun yüzünden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Onun hayatındaki gerilim size de yansıyabilir. Doyumsuz insanlarla bir sınav verdiğinizi düşünebilirsiniz. Ve çok da haklı olabilirsiniz. Aile,kariyer,ilişkiler dört bir yandan bir gerilim olması olası. Bence sizi köşeye sıkıştıran ne varsa özgürleşin ve neşeyle kendi geleceğinize,kendi kariyer planınıza gidin. Unutmayın sizi çırpınışlarınıza rağmen anlamayanlar en önce göndermeniz gerekenlerdir. Merkezinize dönün."

"Yay, 11/17 Temmuz arası iletişim ve eğitim konularında hatta seyahatleri de dahil edeyim,engellerle karşılaşabilirsin. Geciken bilgi,belge ve evrak işleri konusunda dikkatli ve titiz olmanı öneririm. Akrabalarla anlaşmak,yol ve ticaret konularında zorluklar olabilir. Aşırı ve lüks harcamalardan kaçınmak akıllıca olur. “Akrabalar&kardeşler ve sorunları” konu başlıklı olaylar olabilir. Düşüncelerinde katı ve sıkıcı olmak,egolu tavırlar işe yaramaz. Her şey daha kolay ilerlesin istersen daha nazik olmanı öneririm. İş ve sağlık konularını da erteleme. Dinlenmenin önemli olabileceğini unutma. Kafana uymayan seni zihninde bile sınırlandırmaya çalışan kişilere karşı sakinliğini koru. Çalışanlarına ve evcil hayvanlarına da dikkat et."

"Oğlak; maddi konulara odaklanıyorsun. Alım satım yatırım ve gelecek planlarına odaklısın. Aşırı lüks bir şey alabilirsin iyi bir yatırım yapabilirsin ya da paranı yanlış değerlendirebilirsin. Bir şekilde maddi konuları güzelce gözden geçirmelisin. Hırs yapma! Paranda gözü olan ya da kazancınla ilgili seni yönlendirmeye çalışan sevimsiz kişilerden de uzak dur. Öte yandan cinsellik&libido partnerinle huzurlu bir tatil?güzel paylaşımlar çok önemli olabilir senin için. Belki de sadece aşka,sevgiye,sarılmaya ihtiyaç var. Kıskançlık ve manipülasyonun seni özel hayatında mutsuz etmesine izin verme. Çocuğun varsa ona da zaman ayırmalı,onunla da ilgilenmeli ve sevgini derinden hissettirebilmelisin. Bu aralar sevdiklerinin sana daha çok ihtiyacı olabileceğini düşünüyorum. Spor,diyet,hareket ve topraklama yapmak da sana iyi gelecektir."

"Kova, güçlü bir çatışma,hormonal bir karmaşa,kaygılı bir ruh hali umuyorum ki “geçici olarak” üzerinde olabilir. Ego savaşları,sen mi yaman ben mi yaman modu,kavgacılık hüküm sürebilir hayatında. Tahammül gücünün zayıf olduğu bir süreç olabilir. Bu süreçte ailen ve sevdiklerin ayrıca yuvan kırmızı çizgin olacaktır. Kendini hazır hissetmediğin hiçbir şeye onay vermek zorunda değilsin,kendini içinde mutlu hissetmediğin hiçbir hikayede olmak zorunda değilsin ama bunu uygun bir dille anlat. Sakin nazik şefkatli ol ama en başta kendine. Özel hayatında tutku ve öfkenin aynı kuvvette çatıştığı özlemle kızgınlığın aynı anda alevlendiği bir süreç olabilir. Taşınma ya da yeniden yapılanma içeren bir süreç de olabilir sizler için. Hayatınızda bir şeyleri köklü biçimde değiştirmenin tam arafesindesiniz."

"Balık; kafanı rahatlatmanın bir yolunu bulmalısın. İçini kemiren duygulara ya da kayıplara değil hayata ve onun akışına odaklan. Son zamanlarda üzerindeki güçlü baskı agresyona ve takıntılı bir ruh haline sebebiyet vermiş olabilir. Zorba ebeveynler,kırıcı partner,hayatın içinde yapılacaklar listesinin uzayıp gitmesi seni yormuş olabilir. Gerçekten sorumluluk odaklı ol. Sorumluluklarına öyle kuvvetli odaklan ki onları öyle güzel yerine getir ki başka bir şeyin ya da duygunun seni ele geçirecek tarafı kalmasın. Yoğun duygular ve ikilemler içindeyken kavga da üstüne tuz biber olur yapma. Bu aralar sinirlerine hakim olmak ve iletişimde nazik olmak kolay olmayacaktır. Kardeş akraba ilişkilerinde ego yarışları ve çatışmalar da olası. Trafikte,araçlarla ilgili konularda ve ticarette de temkinli olmaya bak. Aklını arındır,düşüncelerinin hapishanesinden kurtul. Canım yürü çıplak ayakla toprakta,bu süreçte toprak yürüyüşleri şifa olur sana."