genel

6 Şubat depremini 3 gün önce bilen SSGEOS'dan yeni uyarı! İşte deprem beklenen iller..

Ülkemizde neredeyse her gün deprem haberleri gündem oluyor. Deprem tahminleriyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran SSGEOS, Türkiye'ye yönelik yeni bir çarpıcı tahminde daha bulundu. Buna göre, bazı illerde deprem beklendiğini ileri sürdü. İşte o bölgeler..

Abone Ol

Türkiye 6 Şubat 2023 tarihinde 04.17’de yaşanan Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde ikinci deprem ile büyük bir felaket yaşamıştı

Uluslararası deprem uyarı sistemi asrın felaketini 3 gün önceden açıklamıştı. SSGEOS yine Türkiye'de 2 bölgeyi vurguladı

6 Şubat depremini 3 gün önce bilen SSGEOS; Adana, Hatay ve Orta Karadeniz'de yeni deprem olabileceğinin sinyalini verdi.

SSGEOS tarafından yapılan açıklamada, deprem öngörülen yerlere ilişkin detaylar paylaşıldı.

Sosyal medyada da yankı uyandıran harita incelendiğinde dünya üzerinde 5 yerin sinyal verdiği ve bu 5 bölgede deprem beklendiğinin altı çizildi.

SSGEOS HARİTASINA GÖRE DEPREM BEKLENEN YERLER? Deprem uyarısı haritasında Türkiye'de Adana, Hatay, Orta Karadeniz yer alıyor. Ayrıca deprem uyarısı Kıbrıs, Lübnan ve İsrail'i içine alıyor.

Bu 5 konumun içerisinde Türkiye de yer alıyor.

Dünya üzerinde deprem beklenen ülkeler harita üzerinde şöyle açıklandı. İşte o harita