genel

8 Farklı Renk Seçeneğiyle Yeni Skoda Kodiaq, Türkiye’ye Adım Atıyor! İşte Fiyatı..

Yeni Skoda Kodiaq, Ağustos ayında hibrit 1.5 motorla Türkiye’de satışa sunulacak. İşte aracın donanım özellikleri ve fiyat listesi…

Abone Ol

Skoda, 6 ay kadar önce Berlin’de gerçekleştirdiği bir lansmanda, Türkiye'de rağbet gören SUV modeli Kodiaq’ın yeni modeli üzerindeki örtüyü kaldırarak görücülerinin karşısına çıkmıştı.

Skoda, 2016 yılında otomotiv sektörüne eklediği D SUV modeli Kodiaq'ın yeni versiyonu ağustos ayında ülkemize adım atacak.

Son 8 yılda 800 bin adeti aşkın satılan model, 2. nesliyle Türkiye’de sene sonunda kadar 2 bin satış yapmayı hedefliyor.

Otomobil, yeni versiyonuyla daha şık, güçlü ve modern bir izlenim elde etmiş oldu. Yeni Kodiaq, 17-20 inç arasında değişen jantlarla kullanıcının olacak. Bunun yanı sıra, müşteriler 8 farklı renk seçeneği arasından istediğini tercih edebilecek.

Skoda'nın üst düzey teknolojik sistemle dizayn edilmiş olup SUV modelde benzinli, hafif hibrit, dizel ve şarj edilebilir hibrit olmak üzere birçok motor seçeneği ile bayilerde yerini alacak.

Tüm versiyonları 7 ileri DSG şanzımanla gelecek yeni Kodiaq, hafif hibrit teknolojisinden faydalanan 1,5 litrelik TSI benzinli motordan etkilenecek ve 148 beygir güç üretimi sağlayacak.

Bunun dışında 2,0 litrelik 201 beygir gücü üretimi yapan TSI motor da seçeneklerde bulunacak.

Önden çekişli 148 beygirlik ve dört tekerlekten çekişli 190 beygirlik dizel motor seçenekleri de araçla birlikte sunulacak.

204 beygirlik, 25,7 kWh bataryaya sahip şarj edilebilir hibrit versiyonun da sunulacağını da belirtelim.

2024 Skoda Kodiaq'ın teknolojileri arasında full LED Matrix farlar, 12.9 inç dokunmatik multimedya ekranı, 10.25 inç dijital gösterge paneli ve head-up display karşımıza çıkıyor..

60 km/s hıza kadar çalışan dur-kalk özellikli adaptif hız sabitleyici de Kodiaq'ın fonksiyonları arasında yerini alıyor.

2024 Skoda Kodiaq'ın fiyatına dair resmi bir açıklama gelmedi ancak lansmana özel sürpriz kampanyanın yapılacağı da iddialar arasında yer alıyor