genel

Acun Ilıcalı'dan Survivor Poyraz açıklaması..

Abone Ol

Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sakatlığı nedeniyle son iki dokunulmaz oyununda da yer almayan Yiğit Poyraz hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünün ardından 'Survivor Ekstra' canlı yayınına katıldı.

Yarışma ve yarışmacılarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan ünlü televizyoncu, sakatlığı nedeniyle birkaç gün doktor gözetiminde kalan gönüllüler takımından Poyraz Yiğit ile ilgili bilgi verdi.

Ilıcalı, "Poyraz'ın ödemi var ve doktorumuz 'kontrol altında tutulması gerekiyor' dedi. İlaç tedavisi gerekiyor. Çünkü bu ödemler başka yöne giderse enfeksiyon büyüyor" dedi.

"Ödem işlerinin daha ciddi sonuçları da olabiliyor. O açıdan ucuz atlattık, aramıza döndü. Poyraz çok kaliteli bir çocuk. Tanıdığımız ilk günden beri son derece efendi..."

"Zeka yüksek, o zekayı kritik yerlerde kullanıyor. Bana soru sorarken, 'Acun abi böyle mi?' diyor. Poyraz'ın sorularında arka taraf var yani. Maşallah."

Gönüllüler takımının kaybettiği iki dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasında dört aday yer aldı. 'Survivor 2021'e bu hafta veda eden isim Öykü Uysal oldu. Survivor Öykü, "Konuşmak çok zor. Burada olmayı çok istiyordum, hayal ettiğimiz bir yerdi. Bu kadar alışmışken bu kadar erken veda çok üzdü" dedi.