genel

Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı yapacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak 2022?

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘Adalet Bakanlığı’na 2022 yılında 12. 933 personel alımı yapılacaktır. Yasal izinler alındıktan sonra ilana çıkılacaktır.’ dedi. Personel alımı için yayınlanacak başvuru kılavuzu ile beraber ön başvuru şartları netleşecek.

Abone Ol

Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Personel alımı ile ilgili açıklama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapıldı. Bakan Bozdağ 12 bin 993 personel alınacağını duyurdu ve alınacak personelin birimlere göre dağılımını yayımladı. Ancak henüz başvuru tarihi ile ilgili açıklama yapılmadı. İşte, ayrıntılar.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Henüz başvuru tarihi ile ilgili açıklama yapılmadı. İşte Bakan Bozdağ’ın açıklaması: Adalet Bakanlığı’na 2022 yılında 12. 933 personel alımı yapılacaktır. Yasal izinler alındıktan sonra ilana çıkılacaktır. Alım sürecini hızlandırmak için konuyu bizzat takip ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım. Alınacak personelin birimlere göre dağılımı:

Personel Genel Müdürlüğü'ne 6 bin 683 Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5 bin 563 İcra İşleri Dairesi Başkanlığı'na 500 Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na 187