genel

Ağustos ayı gökyüzünü karıştıracak! Astrolog Gülnihal Öztürk'ten günlük burç yorumları...

Astrolog Gülnihal Öztürk, gökyüzünün bir hayli karıştığını belirterek, yeryüzünün de bundan nasibini aldığını dile getirdi. Öztürk, "Ağustos ayı yılın en zorlu gezegen döngülerini barındıran bir kompozisyona sahip, her birinizin hayatında önemli dönüm noktaları yaşanmış-yaşanıyor olabilir" dedi. İşte İşte astrolog Gülnihal Öztürk'ten 12 burç için burç yorumları...

Abone Ol

Bu hafta gökyüzündeki olaylar burçları nasıl etkileyecek? Astrolog Gülnihal Öztürk, gökyüzünün bir hayli karıştığını belirterek, yeryüzünün de bundan nasibini aldığını dile getirdi. Öztürk, "Ağustos ayı yılın en zorlu gezegen döngülerini barındıran bir kompozisyona sahip, her birinizin hayatında önemli dönüm noktaları yaşanmış-yaşanıyor olabilir" dedi. İşte İşte astrolog Gülnihal Öztürk'ten 12 burç için burç yorumları...

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün kendinizle ilgilenmek, bir bilginin peşine düşmek veya seyahat planlama konularına ilgi gösterebilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakınlarınızla aranızdaki sorumluluk paylaşımları konusunda gerilimler meydana gelebilir. Üst solunum yolu rahatsızlıkları ve alerjik reaksiyonlara dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün kendi içinize dönmek ve etrafınızda gelişen gerilimli ilişkilerden uzak kalma çabasında olabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde değersiz hissetmenize yol açacak diyaloglar gelişebilir. Evinizdeki tadilat ve bozulan eşyalar konusu günlük yaşamınızı zorlayabilir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün arkadaşlarınız, sosyal çevrenizdeki insanlara, sosyal yardımlaşma konularına enerjinizi daha fazla harcayabilirsiniz. Ev ve aile içindeki sorumluluklarınız sizi biraz bunaltabilir. Evdeki havalandırma veya soğutma sistemleri ile ilgili arızalar günü sıkıcı hale getirebilir.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kariyer konusunda attığınız adımlar çok ses getirebilir. Çalışma hayatınızda üretmeye ve ortaya koymaya çalıştığınız işler konusunda tekrar tekrar aynı şeyleri yapmak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek diyaloglar gelişebilir.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün her şeyi yönetmek, kontrol etmek isterken etrafınızdaki insanlardan ne kadar uzaklaştığınızı fark edebilirsiniz. İnsanlardan uzaklaşmak ve özgürleşme ihtiyacınızı karşılamak adına tek başınıza bir tatile gitme kararı alabilirsiniz.

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün harcamalar konusunda vereceğiniz ani kararlar finansal kayıplar yaşamanıza kazançlarınızdan zarar etmenize sebep olabilir. İşinizle ilgili yatırımlarınızda daha sakin adımlar ile ilerlemeniz gerekebilir.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün partnerinizi dinlemek ve onun ihtiyaçlarını anlamak adına çaba sarf edebilirsiniz. Ortaklıklar, hukuki süreçler konusu gündeminizde olabilir. Bir avukat ile görüşmek ve hayatınızla ilgili bir konuda tavsiye alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve sağlığınız konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Sizi rahatsız eden fiziksel rahatsızlıklarınız sebebiyle bir doktor kontrolüne gidebilir ve küçük operasyonlar konusunda bir karar almanız gerekebilir. Kariyer hayatınızla ilgili yönetimsel değişiklikler kaderinizde önemli bir değişim ve iyileşmeye sebep olabilir.

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili konular önceliğinizde olabilir. Çocuklarınızın finansal ihtiyaçları, eğitim masrafları konusunda eşinizle bir karar sürecinde olabilirsiniz. Seyahatler konusunda eskiden gittiğiniz veya tanıdıklarınızla gideceğiniz bir mekânı ziyaret fikri gelişebilir.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün eviniz ile ilgili sorumluluklarınız, ev ihtiyaçlarınız ve giderleriniz konusunda bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. Aile içinde bireylerin sağlık haberleri ile güne başlayabilirsiniz.

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kısa yolculuklar, yer değişimleri ve iletişim konusunda yoğunluklar yalayabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim konusu, harcamaları konusunda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ortaklarınız veya partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir.

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün finansal konular, kariyer hayatınız ve ortaklarınızla ilgili yapılarda değişken durumlar veya yenilikler meydana gelebilir. Yeni kazanç alanları konusunda çoklu ortaklık fikirleri gündeminize gelebilir. Ortaklarınızın fevri hareketleri veya harcamaları gerilimlere sebep olabilir. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili konular gündeme taşınabilir.