genel

Ali Sunal'dan Didem Kınalı paylaşımı: Hayranlıkla izledim!

Abone Ol

İbo Show'un bu hafta yayınlanan bölümünde oryantal Didem'in dans ettiği sırada konuk Bülent Serttaş'ın başka tarafa bakması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası Serttaş'ın yanında oturan Ali Sunal da farklı bir tarafa baktığı anda çekilen bir görüntü sonrası tepkilerden nasibini almıştı. Ali Sunal konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

İbo Show'un bu hafta yayınlanan bölümüne Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay konuk oldu.

Oryantal Didem'in de dansları ile renk kattığı programda ilginç anlar yaşandı. Didem'in dans ettiği sırada Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Serttaş'ın yanında oturan Ali Sunal da sosyal medyada paylaşılan bir görüntü nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Bu görüntüler sonrası 2. Sayfa'ya konuşan Didem tepkisini, "Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!" sözleri ile dile getirdi.

Didem dans ederken başka yöne bakan Bülent Serttaş'a, bir gönderme de meslektaşı Hadise'den geldi. Didem Kınalı'nın dansını yayınlayan Hadise, gönderisine, “Dans alkışlanır, dans sanattır” notunu düştü.

Eleştiriler sonraı konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Sunal, "Ya alemsiniz çok gülüyorum. Şaka bir yana tabii ki hayranlıkla izledim. Didem Kınalı'nın harika performansını bakmadığım tek anı yakalamış cano" mesajını yazdı.