genel

Aralık ayında vizyona giren yerli filmler

Abone Ol

Aile Arasında Vizyon tarihi: 1 Aralık 2017 Süre: 2saat 4dk Türü: Komedi, Aile Yönetmen: Ozan Açıktan Oyuncular: Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar Her şeyden korkan Fikret, Adanalı bir ailenin kızıyla evlenmeye karar verir. Düğün hazırlıkları boyunca başına türlü şeyler gelecektir.

Aşka Geldik Vizyon tarihi: 1 Aralık 2017 Süre: 94 dk Türü: Komedi Yönetmen: Muharrem Özabat Oyuncular: Metin Yıldız, Şener Kökkaya Film, Türkiye'nin kendi hâlinde bir köyüne Almanya'dan bir araştırma ekibinin gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

On adım Vizyon tarihi: 8 Aralık 2017 Süre: 120 dk Türü: Dram Yönetmen: Fatih Hacıosmanoğlu Oyuncular: Fatih Hacıosmanoğlu, Diane Caldwell Fatih Hacıosmanoğlu'nun yazıp yönettiği On Adım, sinema filmi için İstanbul’a gelen kadın yönetmen Tina'nın hikâyesini anlatıyor.

Öteki Taraf Vizyon tarihi: 8 Aralık 2017 Türü: Gerilim, Aşk Yönetmen: Özcan Deniz Oyuncular: Özcan Deniz, Meryem Uzerli,Aslı Enver İki eski sevgili olan Çetin ile Sara bir iş fırsatı için tekrar bir araya gelir. Çetin’in yeni sevgilisi bunun üzerine bir video bırakır ve ortadan kaybolur.

oyraz Karayel: Küresel Sermaye Vizyon tarihi: 15 Aralık 2017 Türü: Aksiyon Yönetmen: Osman Taşçı Oyuncular: Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl Poyraz Karayel dizisinin karakterlerini sinemaya taşıyan Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, bir mafya lideri olan Kulaksız Adnan’ın kızı Yasemin'i kirli işler yapan sevgilisi Semih'ten ayırmaya çalışmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

Sera Vizyon tarihi: 22 Aralık 2017 Türü: Gerilim Yönetmen: Adem Uğur Oyuncular: Deniz Sarıbaş, Atılgan Gümüş, Cem Özer Bir süredir kabuslar görüp açıklayamadığı tuhaf olaylar yaşayan doktor Oğuz, çalıştığı hastanedeki Sera adındaki hastanın da benzer sorunları yaşadığını öğrenir.

Acı Tatlı Ekşi Vizyon tarihi: 22 Aralık 2017 Türü: Aşk, Dram Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu Oyuncular: Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy Duygu ve Murat birbirlerinin çocukluk aşkıdır. Murat üniversite mezuniyeti sonrası Duygu’ya evlenme teklifi eder. Fakat Duygu henüz hazır değildir, hayalleri vardır, onları yaşamak ister. Bunun için de Murat’a farklı bir teklifle gelecektir.

Martıların Efendisi Vizyon tarihi: 22 Aralık 2017 Türü: Aşk, Dram Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin Oyuncular: Mehmet Günsür, Bige Önal Bir deniz kıyısında yaşamını sükunet içerisinde yaşayan bir adam, uzun zamandır umutla beklediği ama henüz tanımadığı bir kadınla tanışır.

Çat Kapı Aşk Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Türü: Komedi, Romantik Yönetmen: Erhan Baytimur Oyuncular: Müge Boz, Jess Molho, Nergis Kumbasar Su, hayatının aşkını bir gün mutlaka bulacağına inanır ver Aras'la karşılaşır. Aras'ın ise herkesten gizlemeye çalıştığı bir hastalığı vardır. Aralarında komik bir o kadar da hüzünlü bir aşk hikayesi başlar.

Parayı Bulduk Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Türü: Komedi Süre: 93 dk Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Zeki bir kadın olan Nermin gizli bir kumarhane işletiyordur fakat kanunsuz olan bu kumarhaneye bir film seti havası vermiştir. Bir gün artist Kemal burada çalışmak için işe başvurur ve bir dizi karışıklık meydana gelir.