genel

Arda Güler dayanamadı! Ancelotti'ye tepkisi sert oldu

Arda Güler, Sevilla karşılaşmasında oyuna girecekken Luka Modric'in gol atmasıyla Carlo Ancelotti, Güler'i yedek kulübesine geri almıştı. Bu olay, genç yıldızı oldukça üzmüştü. Karşılaşmanın ardından Arda hakkında haberler gündemde yerini koruyor. İşte detaylar...

Abone Ol

Yaz transfer sürecinde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis ücretiyle transfer edilen Arda Güler, şu ana kadar sahada süre dolduramadı. Geçtiğimiz haftalarda 19 yaşına basan genç futbolcu, Santiago Bernabeu'da performasını sergileme şansı doğmadı.

Real Madrid'in 19 yaşındaki yıldız solağı, 2023-24 döneminde şu ana kadar sadece 92 dakika süre oynadı. Arda Güler; La Liga'da 25, İspanya Kral Kupası'nda 59, İspanya Süper Kupa'da ise 8 dakika sahada bulundu.

La Liga'da son maçta evinde Sevilla'yı 1-0 mağlup düşüren Real Madrid'de şimdi gözler Valencia mücadelesinde. Los Blancos, ligin 27. hafta karşılaşmasının 2 Mart Cumartesi gecesi saat 23.00'te Valencia ev sahipliği yapacak.

Sevilla maçında sahaya çıkamayan Arda Güler'in, Valencia sahada oynanacak karşılaşmada kadroda olacağı değerlendiriliyor. Yıldız oyuncunun forma taşıyıp taşımayacağı da henüz bilinmiyor.

Sevilla maçında oyuna girmek üzereyken Luka Modric'in gol atmasının ardından yedek kulübesine gönderilen ve büyük bir üzüntü yaşayan Arda Güler ile ilgili ortaya yeni iddialar geldi. Planeta Madrid'de bulunan habere göre Carlo Ancelotti, Sevilla mücadelesinin ardından Arda ile bir araya geldi.

Haberin devamında Carlo Ancelotti'nin, 19 yaşındaki futbolcu ile bire bir konuştuğu ve Arda Güler'e Celta Vigo maçında forma sözü verdiği ileri sürüldü. Madrid, 2 Mart'ta Valencia ile oynadıktan sonra 6 Mart'ta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i ağırlayacak. Ancelotti'nin Arda'ya forma sözü verdiği lig maçı ise 10 Mart'ta Santiago Bernabeu'da gerçekleşecek.

Arda Güler'in bir pozisyonda takım arkadaşlarını çalımlayıp gol atması üzerine Modric'in genç oyuncuya seslenerek, "Hey! Son metrelerde topu böyle sürmeye devam edersen 'durdurulamaz' olursun... Harika oyun dostum! dediği söylenenler arasında.

ANCELOTTI'NİN ODASINA GİTTİ!  Real Madrid'i çok yakından takip eden ve kulüpten bilgiler alan Defensa Central'de yer alan başka bir haberde ise Arda Güler'in özel kondisyoneri Antonio Pintus'un, Carlo Ancelotti ile görüştüğü iddia edildi.

ARDA DA ORADAYDI  Arda ile bir süredir yakından ilgilenen Pintus'un, yaşananların ardından genç futbolcunun son durumunu İtalyan teknik direktöre izah ettiği kaydedildi. Söz konusu görüşmeye Arda Güler'in de dahil olduğu belirtildi.

Yapılan incelemede çıkan sonuç ise şu şekilde: Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yeteneklerine güveniyor. Arda da şu ana kadar fiziksel anlamda ciddi bir mesafe katetti. Ancak yıldız futbolcunun fiziksel olarak biraz daha gelişme kaydetmeye ihtiyacı var. Bu yüzden Arda'nın biraz daha sabıra ve daha fazla çalışmaya ihtiyacı var gibi görünüyor.

Ayrıca haberde, Arda Güler'in son zamanlarda forma şansı bulmakta çok zorlandığı için moralinin bozuk olduğu da belirtildi. Yıldız futbolcu Celta Vigo maçına odaklandı.