genel

Arda Güler, Real Madrid'e veda mı ediyor? İddialara dair açıklamalar..

Transfer edildiğinden beridir henüz Real Madrid ile hiçbir resmi maçta sahada olamayan Arda Güler'in veda haberi gündemde. İşte karara yönelik detaylar..

Abone Ol

Yaşamış olduğu sakatlıklardan dolayı henüz Real Madrid'in resmi maçlarında sahada olamayan Arda Güler tarafında önemli gelişmeler yer aldı.

En son Mallorca ile Real Madrid karşılaşmasında kadrosuna dahil olan Arda Güler bu maçta da sahada oynayamadı.

Bu olayın üzerine Arda Güler ile ilgili olay yaratan bir gelişme oldu.

Ünlü Milli futbolcu, 3 kez sakatlık yaşamasından dolayı henüz İspanyol takımında sahada yer alamadı. Ancak resmi bir maçta forma giyemeyen Arda Güler’in Real Madrid'e veda edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Arda Güler’in Mallorca maçınıdan sonra yedek kulübesindeki sinirli tavırlarından sonra ayrılık iddiaları yeniden yankı oluşturdu.

İspanyol medyasına yer alan iddialara ilişkin 18 yaşındaki futbolcu ile 3 kulübün ilgilendiği belirtildi. Bu kulüplerin; Villarreal, Las Palmas ve Celta Vigo olduğu gelen bilgiler arasında.

Villarreal'in son zamanlarda sakatlıklar yaşadığı ve olası Arda Güler transferiyle orta sahasını kuvvetlendirmeyi amaçladığı kaydedilirken Arda Güler’in ayrılığa olumlu baktığı iddia edildi.

Arda Güler’in Real Madrid’den vedasına ilişkin iddialara şu ana kadar resmi bir açıklama henüz yapılmadı.