genel

Arda Güler ve Ancelotti arasında ortam kızıştı! Real Madrid macerasına son nokta

Real Madrid'e transfer edildikten sonra sakatlıkların ardı arkası kesilmeyen, iyileşmenin ardından da sahada süre alması güç hale gelen Arda Güler'e birçok takımdan teklifler yağarken İspanyol basınından çarpıcı bir haber yapıldı.

Abone Ol

İspanyol'un lider takımlarından birine transfer edildiğinden beridir sakatlıkların ardı arkası kesilmeyen sonra ise sahada süre almakta zorlanan yıldız isim için transfer iddiaları gündemde yerini koruyor.

İspanyol haber sitesi El Mira'nın yapmış olduğu haber ışığında; Real Madrid'de mücadele etme fırsatı bulamayan Arda Güler, Sevilla'ya kiralanabilir.

Haberde, Arda'nın İspanyol liderinden büyük bir hayal kırıklığına uğradığı ve Teknik Direktör Carlo Ancelotti'ye son derece kızgın olduğu belirtiliyor.

KARİYERİNİ SEKTEYE UĞRATMAK İSTEMİYOR Genç futbolcunun, Real Madrid'de yedek kulübesinde bekleyerek kariyerinin sekteye uğramasını istemediği ve başka bir LaLiga takımına kiralık olarak gitmeyi memnuniyetle karşılayacağı öne sürüldü.

KALİTESİNE HAYRAN!  Haber detayında, bu noktada Sevilla'nın devreye girdiği ifade edilerek, Endülüs takımının sportif direktörü Victor Orta'nın, kalitesine hayran olduğu Arda Güler için kiralama teklifini sunacağı belirtildi.

ARDA'YI KIZDIRIYOR Haberde genç futbolcunun bu kadar az süre almasına taraftarların da tepkisine neden olduğu söylenerek "Real Madrid birçok maçta öne geçiyor, dolayısıyla Türk futbolcu birçok maçta skor üstünlüğünün sağlanmasının ardından oyuna girebilirdi. Ancak Carlo Ancelotti'nin aynı fikirde olmaması hem taraftarları hem de Arda'yı kızdırıyor" değerlendirmesinde bulunuldu.

POTANSİYELİNİN BOŞA GİTMESİ İSTENMİYOR  Real Madrid'de fırsat bulamaması nedeniyle Arda Güler'in potansiyelinin boşa gitmesini istemeyen İspanyol kulübünün de Türk futbolcuyu kiralık göndermeye olumlu değerlendirdiği ve gelecek teklifleri onaylayabileceğine de değinildi.

BAYERN'DEN TRANSFER İSTEĞİ Geçtiğimiz haftalarda Arda Güler'i Bayern Münih'in transfer etmek istediği ve Real Madrid'in bu teklifi reddettiği gündeme düşmüştü.

ANCELOTTI İLE TARTIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ Arda Güler'in, ter dökemediği Athletic Bilbao mücadelesinin ardından Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile tartışma yaşadığı ve oynamak istediğini söylediği de ifadeler arasında.

PERES'İ ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜ  Fanatik'te yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in salı günü yayınlaıdğı fotoğrafı görür görmez telefonuna koştu.

Arda'nın özel antrenörü Pintus'la iletişim kuran Perez, hem duyduğu memnuniyeti ifade ediyor hem de Arda hakkında bilgi sahibi oldu. Perez'in, Pintus'a, "Arda'yı çok iyi güçlendiriyorsun" sözlerini kullandığı ileri sürüldü.