genel

Asgari ücretlilere " TOGG" alma fırsatı geliyor

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG için yılbaşından sonra alım firsatı artacak. Asgari ücretli çalışanlar güncellenen fiyatlarla Togg sahibi olabilecek.

Abone Ol

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u son dönemde yollarda daha sık görmeye başladık

Hatta şu anda pek çok şehirde yaygın bir şekilde TOGG modellerine rastlamak mümkün. Öyle ki TOGG modelleri ikinci el ilan sayfalarında bile karşımıza çıkıyorlar. Hem de öyle uçuk fiyatlara değil.

İlk zamanlar TOGG’u kura ile satın alanlar 3 milyonun üzerinde uçuk bedeller talep ediyorlardı.

Yalnız acele etmeyin. Çünkü çok yakında asgari ücretliler bile rahatlıkla TOGG sahibi olabilecekler.

Şimdilerde ise TOGG sahipleri satın aldıkları fiyatlardan ellerindeki otomobilleri çıkarmaya başladılar.

Şu anda 1 milyon 300 TL seviyelerine TOGG modeli satın almak mümkün. Özellikle de ikinci elde. Şu anda pek çok Instagram ilan sayfasında TOGG ilanlarına rastlamanız olası.

Her ay farklı markalar, farklı modellerinde 100 bin TL’ye varan indirimlere gidiyorlar. Muhtemelen önümüzdeki süreçte bu indirimler daha da artacak.

şu sıralar otomobil fiyatlarında müthiş bir düşüş söz konusu. Sadece ikinci elde değil. Sıfır otomobillerde dahi fiyatlar hızlı bir şekilde düşüyor.

Konunun uzmanları otomobil fiyatları ile ilgili bir değerlendirmede bulundular ve çok güzel haberler verdiler. Özellikle de asgari ücretle çalışanlar için.

Uzman görüşlerine göre özellikle yılbaşından sonra otomobil fiyatlarındaki düşüş daha da hızlı bir hal alacak

Bu düşüşleri ise otomobiller için istisna olarak sunulacak kredi oranları izleyecek. Düşük kredi faizlerinin etkisiyle uzun vadede asgari ücretliler için bile otomobil almak çok kolay olacak.

Çünkü asgari ücret yılbaşında son dönemdeki en büyük zamlarından birini alacak. Bu sayede asgari ücretle geçinenlerin de otomobil almaları kolaylaşacak.

Bir güzel haber de TOGG tarafından geldi. Yılbaşından itibaren TOGG stoklarının yenilenecek. Böylece herkes için TOGG kapıları bir kez daha açılmış olacak