genel

Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent'i Batuhan Karacakaya, Survivor'a mı gidiyor?

Abone Ol

'Issız Adam' Cemal Hünal ve oyuncu Öykü Çelik'in ardından 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir ismin daha belli olduğu iddia edildi. 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın da Survivor yeni sezon kadrosuna dahil olduğu konuşuluyor.

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 'Issız Adam' filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal'ın, 'Survivor 2021' kadrosunda yer alacağını açıklamıştı.

Cemal Hünal’ın fotoğrafını yayınlayan Acun Ilıcalı, ”Issız adam, ıssız ada” notunu bırakarak 'Survivor 2021'e katılan ilk ismi açıklamış oldu.

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" açıklaması ile gündem olan oyuncu Öykü Çelik'in de 'Survivor 2021' kadrosuna katıldığı öne sürüldü.

Hayranlarının geri sayıma başladığı yarışmada, ünlülerde olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleşmeye başladığı öğrenildi.

Cemal Hünal ve Öykü Çelik'in ardından 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın da 'Survivor 2021'e gideceği iddia edildi.

Batuhan Karacakaya'nın sosyal medya hesabından, "Hissediyorum... Güzel şeyler olacak" notuyla yaptığı paylaşım bu iddiaları kuvvetlendirdi.

23 yaşındaki Batuhan Karacakaya, bir dönem rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile şöhrete kavuşmuştu.

'Bıçak Sırtı'nın Murat'ı, 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i olan, son olarak 'Diriliş Ertuğrul' dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve henüz 23 yaşında olan Batuhan Karacakaya'nın değişimi, sosyal medyada sıklıkla gündeme geliyor.

Henüz 10 yaşındayken 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Bülent' karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya, dizinin kamera arkasında yaşananları takipçilerine anlatmıştı.

Dizide Behlül'ün Nihal'e olan aşkını kanıtlamak için saçlarını kestiği sahneyle dalga geçtiğini anlatan Batuhan Karacakaya, ilerleyen bölümlerde aynı durumun Bülent'in başına geldiğini söyledi. Ardından Bülent'in Bihter'e "Sana anne diyebilir miyim?" dediği sahnede çok zorlandığını anlatan oyuncu, "Ağlamam için gözüme bir şey sürdüler, o kadar canım yandı ki gözümü açamadım. Tabi sonra canım yandığı için gerçekten ağladım" dedi.