genel

Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı ve tüm detaylar! Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç?

Abone Ol

Ekranların uzun soluklu programlarından olan yarışmada öne çıkan isimler arasında Survivor Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı gibi birçok konuda vatandaşların araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2000 yılında doğan yarışmacı, 2006 yılında ise Kayseri Erciyes Üniversitesi Yaz Spor Okulu'nda Hakan Akdoğan önderliğinde cimnastik sporuna adım attı. Bunun ardından ise ilk sportif başarısını 2012 I.Etap Kulüplerarası Yarışması'nda 6.'lık elde eden Burçe, birçok başarıya imza attı. Henüz yaşının küçük olması ile yarışmada dikkatleri üzerine çeken iddialı isim ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik. Peki, Survivor Aşkım Burçe kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Survivor 2020 sezonu yarışmacısı Aşkım Burçe yaşı, boyu, kilosu, memleketi gibi kendisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Survivor Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı ve tüm detaylar! Türkiye dahilindeki yarışmalardaki başarılarına Nisan 2016'da İspanya/Valladolid'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na katılarak devam etti. 2016'da Brescia/İtalya'da Final yaparak 6.'cılık ve Santerem/Portekiz'de yine Final yaparak 4.'cü olarak en iyi derecemi yaptı.I. Okullararası Trampolin Tr. Şampiyonası'nda okulum Maltepe Anadolu Lisesi'ni temsil ederek daha önce İstanbul 1.'cisi olarak katıldığı şampiyonadan okuluma Türkiye 3.'lüğünü kazandırdı. Aşkım Burçe Tunay şu an antrenörü Murat Ocaktan ile sporculuk yolumda ilerlemeye çalışıyor.

Survivor Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı ve tüm detaylar! Survivor'da öne çıkan isimler arasında yer alan Survivor Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gibi sorular internet aracılığı ile araştırılıyor. Sporcu geçmişiyle genç yaşta olmasına rağmen gösterdiği performans ve yarışmaya sonradan dahil olmasına karşın adaptasyonu yüksek yarışmacının 2012 I.Etap Kulüplerarası Yarışması'nda 6.'cılık elde ettiği biliniyor. İlk spor başarısını böylece elde etmiş olan Tunay, aynı zamanda boyu ve kilosu ile de merak konusu. Buna göre; Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aşkım Burçe yaşı, kilosu, mesleği, hayatı ve hakkında merak edilen her şey haberimizde! SURVİVOR AŞKIM BURÇE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ? YAŞI, BOYU, KİLOSU VE HAYATI! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Survivor'da ünlüler takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kendisi ile ilgili tüm detayları ve hayatını haberimizin bir sonraki sayfasında bulabilirsiniz… İşte merak edilenler…

Survivor Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı ve tüm detaylar! SURVİVOR YARIŞMACISI AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR? Aşkım Burçe Tunay, 2006 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Yaz Spor Okulu'nda Hakan Akdoğan önderliğinde cimnastik sporuna başladı. Aynı üniversitenin Spor Kulübünde lisanslı sporculuğa 2007 yılında adım attı. Burada hem artistik hemde trampolin olarak sürdürdüren Aşkım Burçe Tunay, yarışmacı kimliğini, 2010 yılında İstanbul'a dönüşte trampoline karar vererek İst. Akademik Spor Kulübü'nde Cumhur Zorba hocamın nezaretinde devam etti.

Survivor Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı ve tüm detaylar! İlk sportif başarısı 2012 I.Etap Kulüplerarası Yarışması'nda 6.'cılık elde ederek aldı. 19-25 Ocak 2013 yılında İzmir'de toplanan Trampolin Cimnastik Yıldız-Genç-Büyük Gelişim Kampı'na çağrılması, Milli Takım ile ilk "tanışmaması" oldu. Nisan 2013/İzmir'de 5.'cilik, Temmuz 2013/Samsun'da 4.'cülük ile 01-07 Eylül 2013/Samsun Gelişim Kampı sonrası 12-13 Ekim 2013/Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda aldığım ilk Türkiye Şampiyonluğu ile Milli Takıma çağrılarak, 14-18 Kasım 2013'de Bulgaristan/Sofya'da Dünya Yaş Grupları Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını elde ettim. İlk millilik heyecanı ile serimi tam bitiremediğinden dolayı ancak dünya 65.'cisi olarak ilk milli heyecanı yaşadı.

Survivor Aşkım Burçe kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay yaşı, boyu, hayatı ve tüm detaylar! AŞKIM BURÇE TUNAY'IN BOYU KAÇ? Survivor yarışması gönüllüler takımı yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay yarışmada kısa boyuyla dikkatleri çekiyor. Aşkım Burçe Tunay 162 cm boyunda.