genel

Astrolog Aygül Aydın, o tarihleri işaret etti! İşte burçları bekleyen gelişmeler...

Astrolog Aygül Aydın Mart ayı sonlarına doğru burçları bekleyen yeni sürprizleri açıkladı. Ay'ın Aslan burcunda geçeceği bu haftada 3 burç için müjde geldi. İşte Aygül Aydın'dan 12 burç için haftalık burç yorumu..

Abone Ol

Bugün astrolojik gelişmeler burçlara nasıl yansıyacak? Ünlü astrolog Aygül Aydın, 12 burç için tek tek açıklama yaptı. İlkbaharın belirtilerini yavaş yavaş göstermesiyle başladığı şu zamanlarda gökyüzündeki olaylar, bizi nasıl etkileyecek? İşte çarpıcı yorumlar..

Koç Sonuca varamadığınız işlere ilginizi kaybediyorsunuz. Haklı olduğunuzu çevreniz bile görüyor. Bugün insanların size olan desteğine karşılık gereken tutumu göstermelisiniz.

Boğa Düşüncelerinizin içerisinde boğulmamalısınız. Düşünmekten olayları, sorumlulukları ve işleri zamanında göremiyor ve fırsatları kaçırıyorsunuz. Siz adım atmadıkça hiçbir şey kendiliğinden olmayacak, bunu öğrenmediniz gitti!

İkizler Taviz verdikçe arkasının da geldiğini unutuyorsunuz. Ancak bunun altında yatan sevilme, kabul görme dürtünüze bir son vermelisiniz.

Yengeç Planlarınıza sadık kalmanız onlara hakim olduğunuz anlamına gelmiyor. Ancak bunu yapmalısınız. Düşüncelerinize ve konuşmalarınıza sağlam bir zemin hazırlamalısınız.

Aslan Aldığınız kararları hangi psikoloji altında aldığınızı biliyor olmalısınız. Hırs, öfke ve hatta sevinç bile sizi yanlış yönlendirebilir. Profesyonel düşünmek sizi geriye götürmez ancak sizi korur.

Başak Bugün hafife aldığınız olaylar ve kişilerle karşılaştığınızda motivasyonunuz düşebilir. Ancak sizi tipik bir başak burcu olarak seçimlerinizin sonucu hesaplamadan hareket etmiyorsunuz. Siz yine de tekrara düşmekten kaçının.

Terazi Almadığınız riskler sonrası kaçırdığınız fırsatlara üzülmeyi bırakmalısınız. Yapmak istediklerinizi ve hatta istemediklerinizi için alacağınız riskler hayallerinizle birlikte ilerler. Sonunda neler kaybedeğinizi düşünmek yerine neleri kazanacağınıza odaklanın.

Akrep Kendi aldığınız kararlar sonuca ulaşmadığında başka insanları suçlamayı bırakmalısınız. Aklınızdan geçenlerin anlaşılmasını beklemek yerine açık olmayı ve konuşmayı denemelisiniz.

Yay İstikrarlı olmadığınzı konularda başarı beklemeyi bırakmalısınız. Sağlığınız, iş hayatınızla ilgili kararlarınızı, çabalarınızı göz önünde bulundurun.

Oğlak Duygusal konularda adım atmadığınız sürece hak ettiğiniz mutluluğa kavuşmak da bir hayal olmaktan öteye geçemez. Bugün yine en büyük engelin kendinizi olduğu bir gün yaşıyorsunuz.

Balık Hayatınıza hükmeden konuların ve insanların farkında olmalısınız. Size duymak istediklerinizi söyleyenler gerçek dostunuz değildir.

Balık Hayatınıza hükmeden konuların ve insanların farkında olmalısınız. Size duymak istediklerinizi söyleyenler gerçek dostunuz değildir.