genel

Bağışıklık sistemini güçlendiren lezzetli içecek tarifleri

Abone Ol

Aloe vera yaprağının içindeki taze jeli kullanan bu smoothie, doğal olarak tatlıdır. Aloe veranın ilginç tadını gizlemeye yardımcı olmak için organik elma suyu ve çilek kullanır.

Günde bir yemek kaşığı aloe vera jeli tüketmek, kabızlığı azaltmaktan, sindirim sistemi iltihabını iyileştirmeye, pamukçukları yatıştırmaktan, kırışıklıkları önlemeye kadar birçok faydası olduğu söyleniyor.

Bir aloe vera bitkisinden elde edilen sıvıyı kullanıyorsanız, böcek ilacı püskürtülmemiş olanı kullandığınızdan ve önce iyice yıkadığınızdan emin olun. Yaprağı keskin bir bıçakla uzunlamasına dilimleyin, ardından jeli merkezden çıkarmak için bıçağı kullanın.

Yapraklı yeşil sebzeler, vücudun detoksuna ve karaciğer aktivitesini artırmaya yardımcı olan antioksidanların yanı sıra çok ihtiyaç duyulan C, D ve K vitaminleriyle doludur. Sağlıklı bir yaşam tarzına doğru basit bir adım olarak diyetinize ıspanak, lahana, maydanoz ve pazı eklemeyi düşünün.

Çilek, antioksidanlarla doludur ve lahana gibi serbest radikallerle savaşır. Ayrıca önemli miktarda cilt dostu mineraller olan çinko ve demir içerir.

Malzemeler 1 su bardağı organik elma suyu 2 su bardağı doğranmış yeşillik maydanoz, lahana, ıspanak veya pazı 2 su bardağı dondurulmuş veya taze çilek 1 yemek kaşığı aloe vera jeli

Hazırlanışı Elma suyu ve lahanayı birlikte püre haline getirin. Daha sonra karışıma çilekleri ve aloe ver jeli ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz.