genel

Berat Kandili'ne özel en yeni, hadisli, dualı ve resimli mesajlar... Berat Kandili mesajları

Abone Ol

Berat Kandili mesajları ve sözleri araştırılıyor. Bu sene 24 Şubat'ta idrak edilecek kandil gecesi öncesi en güzel ve anlamlı Berat Kandili mesajları gündemdeki yerini aldı. Bu özel gecenin anlamını ve maneviyatını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için eşe, dosta, akrabaya en güzel ve anlamlı, resimli Berat Kandili mesajlarını haberimizde derledik.

BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2024 Ya Rabbi, bu mübarek gecede dualarımızı kabul eyle. Yüreğimizi imanla doldur, gözyaşlarımızı affet. Merhametinle bizi kuşat, affına sığınıyoruz. Rabbim, bu mübarek Berat Kandili'nde yollarımızı aydınlat, kalplerimizi sıcacık kıl. Yalvarışlarımızı yüceler, tövbelerimizi kabul et. Affet bizi, merhametinle sar bizi.

Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle! (Amin) Hayırlı Kandiller. Ey Rabbimiz! Bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ihsan eyle azabından muhafaza eyle. ( Bakara 201) Amin! Selam ve dua ile Berat Kandiliniz kutlu olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızın kabul olması dileğiyle, hayırlı geceler dilerim. Kandiliniz mübarek olsun. Bu gece dualarınızın, kalplerinizin ve evinizin nur ile dolduğu bir gece olsun.

Berat Kandili'nde yapılan duaların, yüreklerimize huzur getirmesini dilerim. Bu gece dualarımızın, tövbelerimizin kabul olduğu mübarek bir gece. Berat Kandiliniz kutlu olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun. Yüce Allah dualarınızı kabul etsin, kalplerinize huzur versin, evlerinize bereket getirsin. Kandiliniz mübarek olsun. Yapılan duaların, edilen ibadetlerin kabul olduğu, manevi huzurun zirveye ulaştığı bir gece dilerim.

Berat Kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızın, tövbelerinizin, samimi dualarınızın kabul olduğu bir gece geçirmeniz dileğiyle. Kandiliniz mübarek olsun. Yüce Allah, dualarınızı kabul etsin, gönlünüze huzur, yüzünüze tebessüm versin.

Bu gece berat gecesi… Dua edelim… Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller. Ey Yüce Rabbimiz! Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kaplerimizden imanı, hayatımızdan Resulünün sünnetini ve sevgisini eksik etme (Amin). Hayırlı Kandiller. Kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızın, tövbelerinizin kabul olduğu, huzur dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle.

Tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun, huzur ve bereket sizinle olsun. Berat Kandili'nde yapılan duaların kabul olması dileğiyle, hayırlı geceler dilerim.

Kandiliniz mübarek olsun. Yüce Allah'ın sevgisi ve merhameti her an yanınızda olsun, dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Berat Kandiliniz mübarek olsun. Yüce Allah dualarınızı kabul etsin, kalplerinizi nurlandırsın.