genel

Blender ile hazırlayabileceğiniz 7 lezzet

Abone Ol

1. Humus Humus çok lezzetli ve sağlıklı bir mezedir. Havuç ve kereviz gibi dilimlenmiş sebzelerle atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Humusu blender ile hazırlamak oldukça kolaydır. Sahip olmanız gereken ana malzemeler nohut ve tahindir. Son olarak pul biber veya kekik gibi farklı baharatlar ekleyebilirsiniz.

2. Milkshake Milkshake harika bir yaz lezzetidir. 5 kaşık vanilyalı dondurma ve bir fincan süt ile basit bir milkshake yapabilir veya farklı lezzet kombinasyonlarını deneyebilirsiniz. Çilek veya çikolata gibi farklı bir dondurma aroması kullanabilir, dilimlenmiş meyve ekleyebilirsiniz.

3. Fıstık ezmesi Fıstık ezmesini seviyor ancak marketten aldıklarınızın içinde birçok koruyucu madde bulunuyorsa, evde kendi başınıza blender ile yapmayı denemelisiniz. Bunun için kabukları soyulmuş ve biraz kavurduğunuz fıstıkları blendera koyun ve tuz ekleyip karıştırın. Daha zengin ve daha derin bir lezzet yaratmak için bal veya pekmez ekleyebilirsiniz.

4. Pankek karışımı Pankek karışımı asla ev yapımı kadar iyi lezzetli olmaz. En pürüzsüz pankek hamurunu blenderda hızlıca hazırlayabilir ve buzdolabında saklayabilirsiniz.

5. Ev yapımı reçel Evdeki meyvelerden blender ile hızlıca reçel hazırlayabilirsiniz. Öncelikle kullanacağınız meyveleri dilimleyin ve pürüzsüz olana kadar blenderda karıştırın. Meyvenin oksitlenmesini önlemek için birkaç çay kaşığı taze sıkılmış limon veya misket limonu ekleyin, ardından orta ateşte pişirin ve tadına göre şeker ekleyin.

6. Salsa Meksika'nın çok sevilen salsa sosunu blender ile hızlıca hazırlayabilirsiniz. Ev yapımı salsa sosunuzu tortilla cips veya tacolarınızın üzerine ekleyerek tüketebilirsiniz.

7. Kokteyller Son olarak blender ile çok hızlı lezzetli alkollü veya alkolsüz kokteyller hazırlayabilirsiniz. Bunun için blenderın içine dilediğiniz kadar donmuş meyve, biraz limonata ve isteğe göre bir bardak votka ekleyin. Daha sonra her şeyi bir araya getirin ve biraz buzla doldurun.