genel

Chery Tiggo 7 Pro Fiyat Listesi - Rekabetçi Fiyatlar Sizi Etkileyecek!

Chery Tiggo 7 Pro Fiyat Listesi - Rekabetçi Fiyatlar Sizi Etkileyecek!

Abone Ol

Chery markasının gözde C-SUV modeli Tiggo 7 Pro, şaşırtıcı derecede rekabetçi fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte güncel Chery Tiggo 7 Pro fiyat listesi:

İşte Chery Tiggo 7 Pro, hem geniş bir araba almak hem de devasa fiyatlar ödememek isteyenlerin kurtarıcısı oluyor.

Ülkemizde üç farklı donanım paketiyle beraber gelen otomobil, geniş aileler tarafından yoğun şekilde ilgi görüyor.

Chery Tiggo 7 Pro, ülkemizde 1.195.100 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu aracı satın almak isteyenlerin en büyük avantajı ise, araç sırasına girmeyecek olmaları.

Zira Chery, ellerinde yeteri kadar stok olduğunu ve otomobili satın almak isteyenlere en kısa sürede teslimatın yapıldığını söylüyor.

Bu da markayı Volkswagen veya Peugeot gibi markalardan ayıran en önemli avantajı. Hatta Chery sadece bu sayede pek çok kararsız kullanıcıyı kendisine çekebilir.

Chery Tiggo 7 Pro özellikle de geniş aileler tarafından tercih konusu oluyor. Zira araç, 475 litrelik bir bagaj alanı sunuyor ve bu da uzun yolculuklarda kullanıcılara oldukça rahat bir yükleme alanı vadediyor.

Gelelim şimdi en merak edilen nokta olan fiyat konusuna. Şimdi sizi gerek fiyatları gerekse özellikleri ile pazarda fark yaratan Chery Tiggo 7 Pro’nun güncel fiyat listesiyle baş başa bırakalım.

Comfort Fiyatı: 1.195.100 TL

Luxury Fiyatı: 1.350.000 TL

Excellent Fiyatı: 1.450.000 TL