genel

Citroen Tüm Modellerinde Kredi Kampanyası Başlattı! İşte Yeni Fiyat Listesi...

Citroen, tüm modellerine temmuz ayında geçerli olan özel kredi avantajlarını ve fiyat teklifini paylaştı. İşte Citoren'in modellerinde kredi seçenekleri...

Abone Ol

CITROEN C3 AIRCROSS Marka tarafından paylaşılan açıklamaya göre, Citroen, temmuz ayındaki kampanyası ile  C3 modeliyle C3 Aircross modelini 150 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleri ile tüketiciyle buluşuyor.

CITROEN C4 Kendi sınıfında göz kamaştıra modelleriyle Citroen C4 ve kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV sistemini bir araya getiren C4 X modellerinde ise temmuz ayında iki farklı cazip finansman teklifi ile giriş yaptı.

CITROEN C4 X Hem C4 hem de C4 X modelleri için 200 bin lira için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi olanağı dışında 120 bin lira 12 ay yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile tanıtılıyor.

HİBRİT CITROEN SEÇENKLERİ  Citroen C4 ve C4 X'in yüzde 100 elektrikli seçenekleri e-C4 ve e-C4 X satın almayı düşünenler, 300 bin lira için 12 ay yüzde 1,99 faizli kredi teklifinin yanı sıra 180 bin lira 12 ay yüzde 0 faizli kredi seçeneğinden faydalanabiliyor.

CITROEN BERLINGO VAN Citroen'in Berlingo Van modeli 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi seçeneğinin yanı sıra nakit satın alımlarda 30 bin lira indirimiyle dikkati çekiyor.

CITROEN BERLINGO KOMBI Yeni Berlingo Kombi de modeli, 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi fırsatlarıyla görücüye çıkıyor.

CITROEN JUMPY SPACETOURER Profesyonel yolcu taşımacılığının yanı sıra kalabalık seyahatleri konforlu ve ferah bir deneyime dönüştüren yeni Jumpy Spacetourer, 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle sahip olabiliyor.

CITROEN JUMPER Citroen, yeni Jumper modelini ise 250 bin lira için 12 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla kaçırılmayacak cinsten. Ayrıca yeni Jumper nakit satın alımda 20 bin liralık indirimiyle araç tutkunlarının gözlerini kamaştırıyor.