genel

Dacia 7 kişilik SUV modelinde dev fırsat! İşte güncel fiyat listesi..

Otomobil dünyasının güçlü markalarından Dacia, dev SUV modellerinden biri olan Jogger'da yeni bir kampanya başlattı. İşte Dacia Jogger güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Dacia, büyük aileler için cazip bir seçenek olarak sunmuş olduğu yeni modeli Jogger ile otomobil dünyasında gözleri kamaştırmaya devam ediyor.

Farklı markaların 7 kişilik SUV modelleri ile karşılaştırıldığında bütçe dostu bir fiyatla gelen Jogger, hem ekonomik hem de performans bakımında tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verecek cinsten.

Dacia Jogger, 110 beygir gücünde turbo destekli bir motor ve manuel şanzımanla ikilisi olup, bu avantajlarıyla sürüş tecrübesi yaşatırken, günlük hayatta kolaylık sağlıyor.

Şehir merkezinde ve uzun seyahatlerinde kullanıcılarına rahat bir sürüş tecrübesi yaşatan Dacia Jogger, bu özellikleriyle geniş ailelerin için oldukça mantıklı bir seçenek haline geliyor.

7 kişilik oturma alanıyla aileler vazgeçilmezi olan Jogger, esnek koltuk sistemi ile hem yolcu hem de bagaj kapasitesi büyük bir alan tasarrufu sunuyor.

Dacia'nın Jogger modeli, yalnızca sunduğu performansı ve yakıt tüketimi fırsatının yanı sıra, geniş iç alanıyla da kullanıcılarının ferah bir şekilde seyahat etmesine yardımcı oluyor. 

İşte Dacia Jogger Temmuz ayı güncel fiyat listesi…

Extreme Turbo 110 bg 7 koltuklu Fiyatı: 1.240.000 ₺

Extreme Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu Fiyatı: 1.265.000 ₺