genel

Dacia'nın Yeni Modeli Jogger Hybrid 140 Görücüye Çıktı! İşte Sıra Dışı Özellikleri ve Fiyatı…

Araç markaları içerisind adından sıkça söz edilen Dacia, yeni hibrit modeli ‘Jogger Hybrid 140’ı Türkiye’de satışa sundu. İşte modelin sıra dışı özellikleri ve fiyatı…

Abone Ol

Dacia'nın hibrit modeli "Jogger Hybrid 140" Türkiye'de görücüye çıktı. Şirket tarafından paylaşılan açıklamalar ışığında, hibrit teknolojisine sahip ilk Dacia modeli olan Jogger Hybrid 140'a 7" gösterge paneli, elektronik park freni, saklama alanlı yüksek konsol, kör nokta uyarı sistemi, ön park sensörü ve arka bölümde USB-C girişi gibi yeni özellikler, aracın üzerine eklendi.

Dacia Jogger, üzerine yeni teknolojiler yerleştirme sürecindeyken hibrit motor ve batarya entegrasyonu değerlendirilerek yeniden yaratıldı. Batarya, aynı zamanda ECO-G 100 versiyonunda LPG deposunun da bulundupu stepne bölmesinde, araç tabanının altında yer alıyor. Otomatik şanzıman özelliğiyle ilk kez tanıtılacak olan Jogger, verimli ve yenilikçi akıllı Multi-Mode otomatik şanzıman. 140 beygir gücündeki hibrit motoru 4,8 litre yakıt tüketimi sağlarken, sessiz bir elektrikli sürüşü vaat ediyor.

İlk çalışmaya başladığından itibaren bütünüyle elektrikli çekişi ve otomatik şanzımanı, araca konforlu ve sürüşü kolay bir yapı sağlayarak enerji performansını iki katına çıkarıyor. Sürücü frene bastığında veya hızını düşürdüğünde batarya şarj kendi kendini şarj ediyor. Jogger Hybrid 140, 900 kilometrenin üzerinde menzile erişebiliyor. Şehir içi sürüşte yüzde 40'a kadar daha az yakıt tüketimi sağlarken, şehir içi kullanım süresinin yüzde 80'ine kadar tamamen elektrikli sürüş olanağı sunuyor.

Dacia Jogger mevcut gövde renklerine ek olarak, Hybrid modele özel "mineral gri" rengiyle kullanıcılara sunulacak. Jogger Hybrid 140, hem şehir hayatı hem de outdoor etkinlikleri için uygun, geniş, çok amaçlı bir otomobil arayan ailelere ve diğer kullanıcılara hitap edecek. Araç aynı zamanda elektrikli araç kullanmanın avantajlarından faydalanmak isteyen kullanıcılar için öne çıkan bir seçenek olacak. Sessiz, yumuşak, titreşimsiz, tamamen elektrikli ilk hareket performansı sunacak olan araç, yüksek tork değeriyle anlık hızlanma gibi avantajlarla sürüş tecrübesini ekstra seviyelere çıkarmayı hedefliyor.

Dacia Jogger Hybrid 140, 1 milyon 499 bin lira satış fiyatıyla bugün itibariyle Türkiye'de görücüye çıkıyor. Araca, 8 yıl veya 160 bin kilometreye kadar batarya garantisi sağlıyor.