genel

Dilan Çıtak’tan Justin Timberlake itirafı!

Abone Ol

Bodrum'da tatil yapan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, yıllar önce kendisiyle düet yapmak isteyen Justin Timberlake'in teklifini geri çevirdiği için çok pişman olduğunu söyledi. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses hayatındaki en büyük pişmanlığını ve en büyük hayalini açıkladı.

Babasının söylediği şarkılardan oluşan bir albüm çalışması yapacağını da söyleyen Dilan, evlilikten, hayallerine, pişmanlıklarına kadar tüm gerçekleri anlattı.

İBRAHİM TATLISES ŞARKILARINDAN OLUŞAN ALBÜM ÇIKARIYOR İlk kez albüm çıkaracağını söyleyen Dilan Çıtak, "İbrahim Tatlıses şarkıları olacak. Hangi şarkıların olduğunu söylemiyorum. Kendi tarzımla okuyacağım şarkıları. Benden çok fazla arabesk söylememi bekliyorlar ama ben arabesk söylemiyorum normalde de. Tarzımı anlatabileceğim şekilde okuyacağım" dedi.

Tatilinin güzel geçtiğini söyleyen şarkıcı, "Ben 20 yıldır Bodrum'a gidip geliyorum. Her yaz buradayım zaten. Yazları 3 ay boyunca Bodrum'da büyüdüm. Çok güzel geçiyor, ben tatilde başka bir yeri tercih edemiyorum. Ailem de burada, eş, dost da burada o yüzden Bodrum vazgeçilmezim" diye konuştu.

Ardından Tatlıses, en büyük pişmanlığı ve en büyük hayalinin de neler olduğunu açıkladı.

JUSTIN TIMBERLAKE İTİRAFI ŞAŞIRTTI Şarkıcı, "En büyük pişmanlığım Justin Timberlake 'lütfen benle düet yapabilir misin' dediğinde bırak Justin'i deyip arkamı dönüp gitmek oldu. Ne bileyim öyle çok pişman olduğum bir şey yok" itirafıyla şaşırttı.

Dilan Çıtak Tatlıses, en büyük hayalinin dünya starı olmak olduğunu da dile getirdi.

'EVLİLİK İÇİN ACELEMİZ YOK' Levent Dörter ile aşk yaşayan Çıtak, evlilik için, "Evlenme planımız vardı, zaten her zaman var. Şu anda bir sürü aksilikler oluyor bu dönemde. Bir de koronavirüs var. Açıkçası önümüzü göremiyoruz. Şu an aman bir an önce evlenelim gibi bir telaşımız yok" şeklinde konuştu.

CORONA VİRÜSÜ YENDİ Corona virüsü yenen şarkıcı, o süreçte yaptıklarını, "Evde müzik yaptım, mobilya boyadım. Herkesin 2 ayda yapacağı boya işini ben 1 haftada neredeyse bitirdim" sözleriyle anlattı.

Hastalık sürecinden de bahseden Dilan Çıtak, "Ben ve Levent, corona virüs olduk. Bir anda oldu bitti anlayamadık çok fazla. Ayrı ayrı olduk, o hastanedeydi, ben evdeydim. Ağrı, sızı ve endişe ama çok şükür geçti" dedi.