genel

Dilan Polat hakkında yeni haber! Cezaevinde olarak biliniyordu..

Tutuklanıp cezaevine alınan ardından da psikolojisinin iyi olmadığı ileri sürülen Dilan Polat, doktor incelemesiyle Bakırköy'de bir hastaneye yatırıldığı ortaya çıktı. Polat'ı görmeye çocukları da geldi. İşte detaylar..

Abone Ol

Kasım ayında yaşanan olaylarda Türkiye gündemine bomba gibi düşen Dilan Polat soruşturması oldu. Gösterişli hayatı ve ultra lüks yaşantısını dair sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Dilan Polat, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eşi Engin Polat ile kara para iddiarıyla soruşturmaya alınan Dilan Polat, kısa bri zamanda gözaltı kararı çıktı.

CEZAEVİNDE AKIL SAĞLIĞI ETKİLENDİ İşbirliği yapılan kişiler ile birlikte gözaltına alınan Polat ailesi, çok geçmeden cezaevine gönderildi. Ttutklanmasının ardından uzun bir zamandır içeride olan Dilan Polat'ın psikolojik durumunun iyi olmadığı da iddiarı gündemde yeni bir olay yarattı.

Çocukları ile görüşemeyen Dilan Polat'ın sık sık ağladığı ve iyi olmadığı söylenirken avukatları da psikolojisinin iyi olmadığına dair açıklamlara yer vermişti. Kanal D’nin yapmış olduğu habere göre bahsedilen konu çerçevesinde bir gelişme daha oldu.

Dilan Polat’ın bulunduğu Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun yönetimi durumu savcılığa ulaştırdı.

11 Gündür Hastanede Savcı ise cezaevi doktorunun da düşünceleri kapsamında Dilan Polat’ı hastaneye kaldırma kararını verdi. Ünlü Sosyal Medya Fenomeni, 28 Aralık’ta Bakırköy’deki Prof. Dr. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan değerlendirmeler çerçevesinde ise Dilan Polat’n hastaneye yatırılmasına karar kılındı. Yaklaşık olarak 11 gündür hastanede tedavi altına alınan Polat’ın, antidepresan ilaçlarının da yenilendiği belirtildi.