genel

Diriliş Ertuğrul'un yeni oyuncusu ortalığı birbirine kattı!

Abone Ol

Diriliş Ertuğrul 80. bölümü ile nefesleri kesti. Dizinin son bölümüne yeni katılan Acar Bey'in kızı Gülneri karakteri ortalığı karıştırdı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitledi.

Dizinin bu bölümünde yaşanan en önemli gelişme Bamsı'nın diziye devam ediyor olması. Geçtiğimiz haftadan bu yana ''Bamsı ölecek mi?'' soruları Türkiye'nin yanı sıra Arap ülkelerinde de heyecan içinde bekleniyordu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? Komutanlarının öldürülmesiyle birlikte Vasilyus korkmaya başlamıştır. Hatta o kadar korkmuştur ki adamlarından biri istemeden öldürür.

Vasilyus Helana'nın Ertuğrul ile iş birliği içinde olduğunu öğrenir ve öfkesine hakim olamaz.

Bir yandan ise Ural ve Vasilyus, Ertuğrul beyi tamamen yok etmek için anlaşmaya varmıştır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A YENİ OYUNCU Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan 80. bölümünde diziye bir oyuncu daha katıldı. Son olarak Helena karakterini canlandıran Burçin Abdullah diziye dahil olmuştu.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI Çavdar obasından Acar Bey'in kızı Gülneri karakteri ile Diriliş Ertuğrul'a dahil olan yeni oyuncu ortalığı birbirine kattı.

İlk görüşte Gülneri'ye vurulan Dündar, yengesi Halime'den gelen haber ile yıkıldı.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Dündar ile Çavdar obasının Alpleri birbirine girdi. Kavganın sebebi ise Acar bey'in kızı Gülneri.

Aliyar Bey'in gelmesi ile beraber iki obada kardeş gibi geçinirken Dündar'ın Çavdar obası Alplerine saldırması Ertuğrul Bey'in canını sıkar. Ertuğrul ile Dündar gelecek bölümde karşı karşıya gelecektir.